bebo79 Публикувано Април 13, 2008 Report Share Публикувано Април 13, 2008 Имам проблем с Windows Movie Maker ,искам да си на кача няколко снимки с някаква песен,но щом стигна до 22-рата снимка програмата автоматично ми се затваря.Oт датата свалих няколко версий за XP но този проблем пак си остана,като отворя наново програмата и почна пак да качвам снимки пак се затваря на 22-та снимка.Запазвам си проекта на 21 снимка,отварям го на ново за да кача 22 и пак програмата се затваря.Може ли някой да ми обясни защо се получава този проблем,ако някой също може да ми даде подобна програма ще му бъда много благодарен.Бих желал ако мога да оправя този проблем защото програмата ми харесва понеже е лесна за ползване,несъм работил до сега с такава програма,несъм пипал също така нищо по настройките и незнам нали това е от тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cMeXyPkO Публикувано Април 13, 2008 Report Share Публикувано Април 13, 2008 пробвай със Sony Vegas Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bebo79 Публикувано Април 13, 2008 Author Report Share Публикувано Април 13, 2008 пробвай със Sony Vegas Sony Vegas я имам но немога да работя с нея.Правя един и същ клип с двете програми,на Sony Vegas клипа ми излиза 1,16GB и немога да го намаля защото незнам как,докато на Windows Movie Maker ми е едва 10мб Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cMeXyPkO Публикувано Април 13, 2008 Report Share Публикувано Април 13, 2008 еми пич дръпни си някоя програма дето конвертира видео фаилове и ако не се лъжа има уроци за Sony Vegas Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 13, 2008 Report Share Публикувано Април 13, 2008 Относно проблема с Movie Maker: почти всички проблеми с Movie Maker са свързани с кодеците. Смяна на кодеците с друг пакет или по-нова/по-стара версия на текущия може да оправи нещата. Лично аз нямам проблеми да импортирам колкото си искам картинки. Относно Sony Vegas: програмата трябва да може да записва в компресиран формат, в зависимост от това какви кодеци са инсталирани на системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bebo79 Публикувано Април 13, 2008 Author Report Share Публикувано Април 13, 2008 Какви кодеци трябва да си дръпна за да се оправи този проблем ? Уроци за Sony Vegas неможах да си намеря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 13, 2008 Report Share Публикувано Април 13, 2008 Пробвай с какъвто пакет искаш. Първо обаче деинсталирай текущия ти пакет.Тук има на практика всички известни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bebo79 Публикувано Април 13, 2008 Author Report Share Публикувано Април 13, 2008 Хиляди благодарности отново,качих твоя кодек плюс един K-Lite Codec Pack 3.8.5 Full и всичко се оправи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 13, 2008 Report Share Публикувано Април 13, 2008 Няма полза от повече от 1 пакет с кодеци. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост