zvezdichka_ Публикувано Април 10, 2008 Report Share Публикувано Април 10, 2008 Здравейте, имам следния проблем един приятел искаше да си преинсталира windows. Пуснал жерсия на Windows XP 2008, но я пуснал за преинсталация от deamondtools, форматирал диска направил инсталацията и накрая изписало, че иска рестарт, рестартирал го и сега при пускане изписва set up windows зарежда до някъде и пише да се сложи Windows service pack 2 CD. Сложихме друг диск с windows, но изобщо не го разпознава. И да знам, че големи дивотии са свършили, но сега очакват от мен да ги оправа, така че ако някои има идея какво да се направи или как да се изтрие всичко записано до момента така че да може да се запише друга версия на windows, ще съм ви благодарна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Април 10, 2008 Report Share Публикувано Април 10, 2008 Здравейте, имам следния проблем един приятел искаше да си преинсталира windows. Пуснал жерсия на Windows XP 2008, но я пуснал за преинсталация от deamondtools, форматирал диска направил инсталацията и накрая изписало, че иска рестарт, рестартирал го и сега при пускане изписва set up windows зарежда до някъде и пише да се сложи Windows service pack 2 CD. Сложихме друг диск с windows, но изобщо не го разпознава. И да знам, че големи дивотии са свършили, но сега очакват от мен да ги оправа, така че ако някои има идея какво да се направи или как да се изтрие всичко записано до момента така че да може да се запише друга версия на windows, ще съм ви благодарна Привет, Незнам какво да Ви кажа, освен, че иска молко внимание и четене, погледни тук Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Април 10, 2008 Report Share Публикувано Април 10, 2008 Като също можеш да погледнеш и това изчерпателно ръководство ПС: понякога търсачката също помага, да не кажа, че е така в повечето случаи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Windows XP Публикувано Юли 17, 2008 Report Share Публикувано Юли 17, 2008 Ама как да го преинсталирам наистина без симулатор сложете линк да изтегля истинското и да ми кажете трябват ли ми драйвери плссс :svlove: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 17, 2008 Report Share Публикувано Юли 17, 2008 Без какъв симулатор, чадо? И какъв линк искаш? Да, разбира се, че ти трябват драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост