branikova Публикувано Април 9, 2008 Report Share Публикувано Април 9, 2008 Всеки път включвайки компа,спайбота ми изписва за промяна на стойностите на регистъра в тази категория.Моля обяснете ми какво е това.Благодаря REG Extension handler Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 9, 2008 Report Share Публикувано Април 9, 2008 TeaTimer на Spybot те уведомява, че някоя програма променя асоциациите на файловете. Т.е. да речем Windows Media Player се асоциира да просвирва AVI файлове. Не знам дали в случая на теб ти изписва по-пълна информация къде точно е промяната и коя програма я извършва, защото аз самият не ползвам TeaTimer защитата на Spybot. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
branikova Публикувано Април 9, 2008 Author Report Share Публикувано Април 9, 2008 TeaTimer на Spybot те уведомява, че някоя програма променя асоциациите на файловете. Т.е. да речем Windows Media Player се асоциира да просвирва AVI файлове. Не знам дали в случая на теб ти изписва по-пълна информация къде точно е промяната и коя програма я извършва, защото аз самият не ползвам TeaTimer защитата на Spybot.А това крие ли някакви рискове за ком.или ОС? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 9, 2008 Report Share Публикувано Април 9, 2008 Ами по принцип не би трябвало. Промяната на асоциациите е нещо напълно нормално. Ако ти ръчно смениш асоциацията на да речем MP3 файлове и избереш друга програма, с която да ти се отварят, то би трябвало отново да настъпят промени в регистратурата и TeaTimer да те уведоми. Не знам обаче коя програма/процес го извършва това, за да ти кажа дали все пак има за какво да се тревожиш, макар че аз лично се съмнявам да е някакъв проблем.Ако дадеш повече информация какво точно се изписва, може би ще може да се даде и по-точен отговор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
branikova Публикувано Април 10, 2008 Author Report Share Публикувано Април 10, 2008 Ами по принцип не би трябвало. Промяната на асоциациите е нещо напълно нормално. Ако ти ръчно смениш асоциацията на да речем MP3 файлове и избереш друга програма, с която да ти се отварят, то би трябвало отново да настъпят промени в регистратурата и TeaTimer да те уведоми. Не знам обаче коя програма/процес го извършва това, за да ти кажа дали все пак има за какво да се тревожиш, макар че аз лично се съмнявам да е някакъв проблем.Ако дадеш повече информация какво точно се изписва, може би ще може да се даде и по-точен отговор.ЗдравейлЕто какво дава като променени стойности -regedit.exe"%1" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 10, 2008 Report Share Публикувано Април 10, 2008 Пак казвам, че това може да е напълно нормална операция. Ако се притесняваш все пак обаче, можеш да пуснеш LOG файлове на HijackThis и Autoruns, за да им хвърлим по един дзъркел.Изтегли HijackThis 1.99.1 (213KB), която съм преименувал нарочно, стартирай я и кликни Do a system scan and save a logfile. Това ще създаде текстов файл в същата папка. Копирай съдържанието му тук или прикачи файла към темата, както ти е по-удобно.Изтегли Autoruns, след това стартирай програмата и направи следното:1) избери Options -> Hide Microsoft Entries;2) кликни File -> Refresh;3) кликни File -> Save as;4) запази файла някъде и след това го прикачи към темата или му копирай съдържанието. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
branikova Публикувано Април 10, 2008 Author Report Share Публикувано Април 10, 2008 Сканирах компа чрез Microsoft Live,всичко е наред.Много благодаря за отделеното време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост