valichkaaa Публикувано Април 8, 2008 Report Share Публикувано Април 8, 2008 Здравейте, моля някой ако може да ми помогне. Лаптопа ми е с Windows Vista и от скоро от както му смениха хард диска не мога да си инасталирам програми ама никави, нямам и Microsoft Office пакет ами трябва много. Не знам какво да правя. Ще съм благодарна на някои съвет, защтото тук има доста интелигентни хора. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2008 Report Share Публикувано Април 8, 2008 Изписва ли съобщение за грешка, какво точно се случва, когато се опиташ да инсталираш програма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 24, 2008 Report Share Публикувано Април 24, 2008 Скоро се борих с подобен проблем и решението е следното - Start -> Control Panel -> User Accounts -> избираш потребителя, с който влизаш (трябва да си е администратор) и чукваш върху опцията Turn User Account Control on or off и махаш отметката пред опцията Use User Account Control (UAC) to help protect your computer. После чукваш ОК, затваряш прозорците и си готова Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост