plambata2 Публикувано Април 7, 2008 Report Share Публикувано Април 7, 2008 Здравейте Случая е следния:купих си ново PC и реших да го пробвам на виста та изпържих 1 CD и го пуснах ... в началото всичко тръгна добре пита ме за партишъните и аз си ги настроих от там започна да си зарежда некфи работи та оставих компа за 1-2 мин без надзор ... като се върнах гледам на монитора пише"BOOTMGR is missing press Ctrl+Alt+Del to restart" ... чудя се аз и натискам ли натискам и нищо все 1 и също ... пробвах да боотна CD-то обаче пак там ме праща ... пробвах и 1 XP да боотна и пак не става ... та ако някой си има на идея как да го оправя ще съм му много благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2008 Report Share Публикувано Април 8, 2008 При опит за инсталация на ХР какво изписва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Април 8, 2008 Report Share Публикувано Април 8, 2008 Преформатирането на дяловете с програма различна от вградената във виста оправя този проблем.Ето линк към една от десетките програми, които служат за разделяне и форматиране на HDD-тата:http://www.ranish.com/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Април 12, 2008 Report Share Публикувано Април 12, 2008 Здравейте Случая е следния:купих си ново PC и реших да го пробвам на виста та изпържих 1 CD и го пуснах ... в началото всичко тръгна добре пита ме за партишъните и аз си ги настроих от там започна да си зарежда некфи работи та оставих компа за 1-2 мин без надзор ... като се върнах гледам на монитора пише"BOOTMGR is missing press Ctrl+Alt+Del to restart" ... чудя се аз и натискам ли натискам и нищо все 1 и също ... пробвах да боотна CD-то обаче пак там ме праща ... пробвах и 1 XP да боотна и пак не става ... та ако някой си има на идея как да го оправя ще съм му много благодарен Здравей Plambata2, Диска ти SATA ли е?Ако е SATA, то вероятно в твоя инсталационен пакет няма SATA драйвери.1) Провери дали можеш чрез Bios настройките да направиш диска ATA. В последствие има метод за обръщане в SATA.2) Можеш да си "изпържиш" един диск с vLite(братчето на nLite, но за Виста), като качиш драйверите за SATA устройствата ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост