stanilabg Публикувано Април 6, 2008 Report Share Публикувано Април 6, 2008 Търся програма подобна на Abbyy Fine Reader. Имам 9 версия, пробвал съм и по-стари, но някак не съм доволен. Не се държи стабилно - веднъж разчете добре снимката, веднъж не. И е много сложна. Трябва ми нещо по олекотено. Става въпрос за конвертиране от PDF към Word, Exel... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 6, 2008 Report Share Публикувано Април 6, 2008 Съгласен съм, че новите версии са бози, но поне аз имам доста добри впечатления от версия 6. При мен се държи стабилно и в никакъв случай не ми се струва сложна.По принцип FineReader е може би най-добрата. Ако ти е нужна за кирилица, можеш да хвърлиш око и на Readiris. В противен случай можеш да пробваш и безплатната Free OCR, но изисква .NET Framework 2.0 и не знам какви езици поддържа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Април 7, 2008 Author Report Share Публикувано Април 7, 2008 Съгласен съм, че новите версии са бози, но поне аз имам доста добри впечатления от версия 6. При мен се държи стабилно и в никакъв случай не ми се струва сложна.По принцип FineReader е може би най-добрата. Ако ти е нужна за кирилица, можеш да хвърлиш око и на Readiris. В противен случай можеш да пробваш и безплатната Free OCR, но изисква .NET Framework 2.0 и не знам какви езици поддържа.Пробвах шестата версия. Чиста работа (да чукна на дърво). Благодаря. П.П. Беше проблем да я намеря.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост