vesodimov Публикувано Април 6, 2008 Report Share Публикувано Април 6, 2008 Налага ми се да прехвърля аудио от аудио касета на компютъра. Препоръчайте безплатна програма за това. По възможност да може да се регулира силата на входящия сигнал. Разполагам с дек и необходимите кабели. Пробвах вградената Sound Recording , но не ми хареса. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 6, 2008 Report Share Публикувано Април 6, 2008 Audacity? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Април 6, 2008 Author Report Share Публикувано Април 6, 2008 Audacity? Благодаря за чудесното предложение. Функционално и лесно за употреба. Само дето .... http://img229.imageshack.us/img229/9401/20080406193610kp7.png ... ама щом е само веднъж - бива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Април 6, 2008 Report Share Публикувано Април 6, 2008 http://lame.sourceforge.net/index.php Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 6, 2008 Report Share Публикувано Април 6, 2008 Всъщност по-доброто място (а може би и най-доброто) за теглене на компилирани изпълним файл и библиотека е Rarewares.org (не, няма warez там). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Април 6, 2008 Report Share Публикувано Април 6, 2008 Пробваи с All Sound Recorder XP 2.10програмката записва всеки аудиопоток, който минава през звуковата карта и ти дава възможност да си избереш в какъв формат да бъде записан. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anton Публикувано Април 6, 2008 Report Share Публикувано Април 6, 2008 Здравейте, във връзка с темата ми се искаше да ви попитам, има ли начин да свържа грамофон ( стар руски - "Сириус" от 1989г ) със компа, за да презапиша едни стари, ценни за мен плочи. Интересува ме какво точно ми е необходимо. Грамофона има вход за стари магнетофони и през този вход (със самоделен кабел ) съм го свързвал към ДВД-то и съм го ползвал като усилвател. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 6, 2008 Report Share Публикувано Април 6, 2008 За целта трябва да свържеш изхода на грамофона с входа на звуковата карта на компютъра (line-in). Входът на звуковата карта (както би трябвало да се сещаш) е 3.5мм стерео жак. Изходът на грамофона не го знам какъв е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост