smaki Публикувано Април 5, 2008 Report Share Публикувано Април 5, 2008 От известно време компютъра ми губи драйвърите .Първо беше само за камерата а сега и скенера.Този проблем се появяваше обикновенно при изключване от тока ,но сега почти на всяко включване на компа иска драйвари.Някой ако може да ми помогне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 5, 2008 Report Share Публикувано Април 5, 2008 А ще споменеш ли с каква операционна система си, откога е така, на кои точно компоненти "забравя" драйверите и с каква конфигурация разполагаш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smaki Публикувано Април 5, 2008 Author Report Share Публикувано Април 5, 2008 А ще споменеш ли с каква операционна система си, откога е така, на кои точно компоненти "забравя" драйверите и с каква конфигурация разполагаш?Не съм много в час с компютрите но това което виждам от свойствата е Windows XP Professional версия 2002 Компютър AMD Athlon64x2Dual Processor 4000+ 2.10ГХц 1.75ГБ RAM .Принтера ми е HP 1400 3 в 1 а камерата A4 tech.Дано съм дала информацията която те интересува Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 5, 2008 Report Share Публикувано Април 5, 2008 Акаунтът ти администраторски ли е, имаш ли пълни права над системата си? Инсталирала ли си нещо, след което да е започнал този проблем? На други компоненти забравя ли драйверите? Има ли някакви други проблеми със системата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smaki Публикувано Април 5, 2008 Author Report Share Публикувано Април 5, 2008 Акаунтът ти администраторски ли е, имаш ли пълни права над системата си? Инсталирала ли си нещо, след което да е започнал този проблем? На други компоненти забравя ли драйверите? Има ли някакви други проблеми със системата?Имам пълни права над системата и нямам други проблеми .Но за инсталиране на нещо не знам какво точно имаш в предвид ,защото аз по принцип често инсталирам разни програмки но дали имат нещо общо с този проблем незнам.А сега се сетих и за друго когато говоря с някой на skype аз чувам много добре а другите чуват повече тяхният глас като ехо от колкото моя но за звука не търси драйвъри може би е нещо от настройките Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост