Night_Raven Публикувано Април 8, 2008 Report Share Публикувано Април 8, 2008 Не знам дали ще се оправи, защото грам идея си нямам какво е устройството, ти така и не каза. Това не ти е дъното, дай точните марка и модел на дъното. Ако трябва използвай EVEREST Ultimate. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Април 8, 2008 Author Report Share Публикувано Април 8, 2008 Ето http://www.shareapic.net/preview3/007348910.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2008 Report Share Публикувано Април 8, 2008 Пробвай да инсталираш този драйвер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Април 8, 2008 Author Report Share Публикувано Април 8, 2008 Пуснах го да се инсталира,но ми изписва че е възникнала грешка по време на инсталирането. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2008 Report Share Публикувано Април 8, 2008 Как го пусна и каква грешка точно е възникнала? Хайде де, с ченгелче ли да ти теглим думичките? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Април 8, 2008 Author Report Share Публикувано Април 8, 2008 Това дето ти показах по-рано,че ми излиза след като включа компютъра от там.После давам не от диск,а от някоя директория от компютъра.Намирам папката където съм разархивирал това дето ми даде да го сваля.нали.Известно време се инсталира и и след това ми изписва,че е възникнала грешка при инсталирането.Това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2008 Report Share Публикувано Април 8, 2008 Преди да продължавам да се занимавам със SATA, все пак кажи устройството каква марка и модел е, за да стане ясно дали то е на ATA или SATA интерфейс. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Април 8, 2008 Author Report Share Публикувано Април 8, 2008 Как мога да ги разбера? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2008 Report Share Публикувано Април 8, 2008 Вече имаш EVEREST. Какво повече искаш? Ако EVEREST не ти вижда писачката, значи най-вероятно е точно SATA и има нужда от драйвер на контролера, за да се разпознае. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Април 8, 2008 Author Report Share Публикувано Април 8, 2008 Това http://www.shareapic.net/preview3/007351646.jpg върши ли работа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2008 Report Share Публикувано Април 8, 2008 Да, върши. Виждам виртуални устройства, но никакво реално, което значи, че или е на ATA, но има проблеми с кабелите, или е на SATA и е нужен драйвер.Ако беше казал още в началото, че въпросното устройство не се вижда въобще в My Computer, щеше да спестиш малко време. Затова казвам потребителите да дават пълна информация за проблема, а те се скъпят, сякаш пари им се искат. Както и да е...Ще може ли снимка на грешката, която се извежда? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Април 8, 2008 Author Report Share Публикувано Април 8, 2008 Това http://www.shareapic.net/preview3/007352911.jpg ми изписва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2008 Report Share Публикувано Април 8, 2008 Не знам дали си инсталирал драйверите за дъното, така че можеш да опиташ да го направиш: nForce 430/410/405/400 11.09 (Windows XP 32bit) (82.4MB). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Април 8, 2008 Author Report Share Публикувано Април 8, 2008 Драйвърите саинсталирани, Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2008 Report Share Публикувано Април 8, 2008 Можеш да пробваш да ги преинсталираш за всеки случай. Можеш и да провериш в BIOS-а, в раздел Integrated Peripherals -> Raid Config дали RAID е забранена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост