Jump to content

Препоръчан пост

Не знам дали ще се оправи, защото грам идея си нямам какво е устройството, ти така и не каза. Това не ти е дъното, дай точните марка и модел на дъното. Ако трябва използвай EVEREST Ultimate.
Сподели другаде

• Отговори 34
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Това дето ти показах по-рано,че ми излиза след като включа компютъра от там.После давам не от диск,а от някоя директория от компютъра.Намирам папката където съм разархивирал това дето ми даде да го сваля.нали.Известно време се инсталира и и след това ми изписва,че е възникнала грешка при инсталирането.Това. :)
Сподели другаде

Вече имаш EVEREST. Какво повече искаш? :) Ако EVEREST не ти вижда писачката, значи най-вероятно е точно SATA и има нужда от драйвер на контролера, за да се разпознае.
Сподели другаде

Да, върши. Виждам виртуални устройства, но никакво реално, което значи, че или е на ATA, но има проблеми с кабелите, или е на SATA и е нужен драйвер.

Ако беше казал още в началото, че въпросното устройство не се вижда въобще в My Computer, щеше да спестиш малко време. Затова казвам потребителите да дават пълна информация за проблема, а те се скъпят, сякаш пари им се искат. Както и да е...

Ще може ли снимка на грешката, която се извежда?

Сподели другаде