kevin Публикувано Април 5, 2008 Report Share Публикувано Април 5, 2008 DVD то на комп ане може да чете дискове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 5, 2008 Report Share Публикувано Април 5, 2008 Помоли се, чадо, и Господ ще ти оправи DVD-то. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Април 5, 2008 Report Share Публикувано Април 5, 2008 :) Може бушона от инсталцията да е изгорял . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Април 6, 2008 Author Report Share Публикувано Април 6, 2008 Компютърът ми е на три месеца.Чувам,че диска се върти,но не ми изписва че е заредил.Влизам във My Computer и от там давам на диска и изписва,че няма поставен диска.Ако знаете от какво може да е помогнете моля ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 6, 2008 Report Share Публикувано Април 6, 2008 Не се ли усещаш, че не даваш никаква полезна информация? Ще ни е нужна някаква, поне базова информация, като например:- какво е устройството (марка/модел);- откога е проблемът;- какви точно дискове не чете;- с какви дискове си тествал дали чете;- записва ли нормално (ако е записвачка);- под Safe Mode чете ли / може ли да буутва инсталация на Windows от него;- и всичко друго, което можеш да се сетиш. Докато не дадеш някакво инфо, няма как да получиш помощ, защото не сме ясновидци и не можем да четем мисли. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Април 6, 2008 Author Report Share Публикувано Април 6, 2008 Извинявам се че не дадох повече инфо. 1.Не знам какви са модел/марка Презаписваемо DVD2.Вчера се опитах да пусна диск,но неможах(Една седмица компютъра не е пускан)3.Не може да чете никакви дискове нито празни нито CD нито DVD3.Не може да записва4.Пробвах през Safe Mode но и от там неставаЗа друго не се сещам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 6, 2008 Report Share Публикувано Април 6, 2008 Щом като нито чете, нито записва (а е записвачка) дори и в Safe Mode, е възможно да е предало богу дух. По принцип би било хубаво да се демонтира и да се пробва на друг компютър, за да е сигурна диагнозата. В такъв случай вероятно ще се наложи кратка екскурзия до фирмата, откъдето е купуван компютърът, ако още има някаква гаранция по него. P.S.: "не" е самостоятелна частица и не се пише слято с глаголите. Може и да издребнявам, ама това е наистина малоумна грешка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Април 6, 2008 Author Report Share Публикувано Април 6, 2008 Аз не мога да го демонтирам,защото още е в гаранция.Може ли по някакъв начин да се разбере дали е развалено без да го слагам на компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 6, 2008 Report Share Публикувано Април 6, 2008 Ами пробвай да буутнеш от него - т.е. да стартираш инсталация на Windows да речем. Ако и там се провали и не зареди нищо, значи проблемът със сигурност е хардуерен. Това не означава 100%, че устройството е заминало, защото може и да е от кабели или дъно, но шансовете са минимални. Щом не можеш да го демонтираш, най-добре го занеси на фирмата, те да си губят времето с него. Ако не им вярваш, можеш да ги накараш да го тестват пред теб. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Април 6, 2008 Author Report Share Публикувано Април 6, 2008 Мерси много за съжаление нямам бутващ диск и за това ще го занеса на сервиз,за да го погледнат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Април 8, 2008 Author Report Share Публикувано Април 8, 2008 От вчера започна да ми се появява това http://www.shareapic.net/preview3/007347532.jpg,когато включа компютъра,дали има нещо общо с проблема ми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2008 Report Share Публикувано Април 8, 2008 Ако устройството е на SATA интерфейс, ще трябва да инсталираш въпросния драйвер, за който ти се извежда съобщение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Април 8, 2008 Author Report Share Публикувано Април 8, 2008 А как да го инсталирам като DVD не работи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2008 Report Share Публикувано Април 8, 2008 Теглиш драйвера от сайта на производителя на дъното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Април 8, 2008 Author Report Share Публикувано Април 8, 2008 Дъното ми е geforce6100sm ако може да ми дадеш линк за свалянето,защото аз не знам какво точно да изтегляП.С.Ако сваля тези драйвери DVD дали ще ми се оправи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост