Jump to content

Препоръчан пост

• Отговори 34
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Компютърът ми е на три месеца.Чувам,че диска се върти,но не ми изписва че е заредил.Влизам във My Computer и от там давам на диска и изписва,че няма поставен диска.Ако знаете от какво може да е помогнете моля ви! :)
Сподели другаде

Не се ли усещаш, че не даваш никаква полезна информация? Ще ни е нужна някаква, поне базова информация, като например:

- какво е устройството (марка/модел);

- откога е проблемът;

- какви точно дискове не чете;

- с какви дискове си тествал дали чете;

- записва ли нормално (ако е записвачка);

- под Safe Mode чете ли / може ли да буутва инсталация на Windows от него;

- и всичко друго, което можеш да се сетиш.

Докато не дадеш някакво инфо, няма как да получиш помощ, защото не сме ясновидци и не можем да четем мисли.

Сподели другаде

Извинявам се че не дадох повече инфо. :)

1.Не знам какви са модел/марка Презаписваемо DVD

2.Вчера се опитах да пусна диск,но неможах(Една седмица компютъра не е пускан)

3.Не може да чете никакви дискове нито празни нито CD нито DVD

3.Не може да записва

4.Пробвах през Safe Mode но и от там нестава

За друго не се сещам.

Сподели другаде

Щом като нито чете, нито записва (а е записвачка) дори и в Safe Mode, е възможно да е предало богу дух. По принцип би било хубаво да се демонтира и да се пробва на друг компютър, за да е сигурна диагнозата. В такъв случай вероятно ще се наложи кратка екскурзия до фирмата, откъдето е купуван компютърът, ако още има някаква гаранция по него.

P.S.: "не" е самостоятелна частица и не се пише слято с глаголите. Може и да издребнявам, ама това е наистина малоумна грешка.

Сподели другаде

Ами пробвай да буутнеш от него - т.е. да стартираш инсталация на Windows да речем. Ако и там се провали и не зареди нищо, значи проблемът със сигурност е хардуерен. Това не означава 100%, че устройството е заминало, защото може и да е от кабели или дъно, но шансовете са минимални. Щом не можеш да го демонтираш, най-добре го занеси на фирмата, те да си губят времето с него. Ако не им вярваш, можеш да ги накараш да го тестват пред теб.
Сподели другаде

Дъното ми е geforce6100sm ако може да ми дадеш линк за свалянето,защото аз не знам какво точно да изтегля

П.С.Ако сваля тези драйвери DVD дали ще ми се оправи?

Сподели другаде