ozic Публикувано Април 4, 2008 Report Share Публикувано Април 4, 2008 Наскоро сложих втора ОС. Сега съм с два УИН ХР. Когато рестартирам системата ме пита коя ОС да зареди, но днес не ме пита, а направо зареди по-новата. Реших пак да рестартирам, но този път ме пита коя да зареди. Всичко е наред, но ми излиза някакво съобщение.Сложих му отметка и дадох ОК. Защо се появи и може ли да има пагубни последствия за машинката ми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 4, 2008 Report Share Публикувано Април 4, 2008 Това не е причина за тревога в никакъв случай, а е просто известие/напомняне, че си използвал MSconfig, за да редактираш някакви настройки, най-често стартиращите се с Windows приложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 4, 2008 Author Report Share Публикувано Април 4, 2008 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост