suchmo Публикувано Април 4, 2008 Report Share Публикувано Април 4, 2008 Имам инсталиран IE7 и винаги когато влезна в интернет и по-специално в Data.bg ми изписва това: A script in this movie is causing Adole Flash Player 9 to run slowly.If it continues to run,your computer may become unresponsive.Do you want to abort the script? YES\NO натискам на Yes да се инсталира и след една минута пак същото,така до безкрайност.Инсталирах Adole Flash Player 9 ръчно но пак същото.Ако някой помогне ще съм му много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Април 4, 2008 Report Share Публикувано Април 4, 2008 Това съобщение се визуализира, когато даден скрипт се изпълнява над 15 секунди. Опцията за прекратяване на скрипта е сложена, за да може да се избегне замръзването / увисването на internet browser-а.Може да опиташ да си обновиш Adobe Flash player до последната му версия, но е малко вероятно да помогне.Друг вариант (по-добър) е да пробваш алтернативен internet browser, като например Оpera. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
suchmo Публикувано Април 4, 2008 Author Report Share Публикувано Април 4, 2008 Ами аз наистина се принудих да сложа друг браузер и той е Опера но с него имам други проблеми със свалянето на някои работи от интергет.Може би още не съм му разбрал някои функции и настройки,затова изпитвам трудности и все още не мога да се откажа напълно от IE7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 4, 2008 Report Share Публикувано Април 4, 2008 Наистина можеш да пробваш да обновиш Flash Player до последната версия, но може и да не помогне.Алтернатива, която ми идва на ум, е да си инсталираш някоя програма за филтриране на реклами и да й зададеш да блокира конкретната flash анимация (или дори всички реклами от Data.bg). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Април 4, 2008 Report Share Публикувано Април 4, 2008 Имам инсталиран IE7 и винаги когато влезна в интернет и по-специално в Data.bg ми изписва това: A script in this movie is causing Adole Flash Player 9 to run slowly.If it continues to run,your computer may become unresponsive.Do you want to alort the script? YES\NO натискам на Yes да се инсталира и след една минута пак същото,така до безкрайност.Инсталирах Adole Flash Player 9 ръчно но пак същото.Ако някой помогне ще съм му много благодарен.Скрипт не е компилиран машинен код, а в общоприетия случай е текстови инструкции, интерпретирани от външни програми. Скрипт се пише на Javascript, VBScript, perl, php от което външната програма разбира този език и го изпълнява, за да изпълни конкретна задача без да има намеса на потребителя.Скрипт кодът в случая с data.bg e вмъкнат в уеб документ между двойка тагове <script> и </script>. При среща на таг <script>, браузърът прекратява интерпретирането на HTML кода и започва обработка на скрипта.Идея си нямам какво е IE7 и все още не съм го виждал на живо, защото няма тръпка.alort - май няма такава дума в езика на Шекспир. Предполагам техническа грешка на abort.Не пречеше да се даде конкретния линк на Data.bg, за да се коментира конкретно.Наистина можеш да пробваш да обновиш Flash Player до последната версия, но може и да не помогне.............Ползвам Camtasia studio. Tя не се разбира с Adole Flash Player 9. Звукът все едно минава през ди-джейски пулт. Camtasia признаха за проблема и препоръчват браузер Opera или Flash Player 8. Помогна второто. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
suchmo Публикувано Април 4, 2008 Author Report Share Публикувано Април 4, 2008 Наистина Шекспир не би разбрал такава дума ,грешката е моя.A относно кого се получава - когато съм в търсачката на Data.bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост