ozic Публикувано Април 3, 2008 Report Share Публикувано Април 3, 2008 През десет секунди ми излиза следното съобщение: WINDOWS SYSTEM ERROR: There is an IP address conflict with another system on the network. Защо излиза и как да го махна? Да кажа, че съм с две ОС. Това има ли значение? Постоянно ми спира интернета и след 1-2 минути пак идва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 3, 2008 Report Share Публикувано Април 3, 2008 Друг компютър в мрежата има същия IP адрес като твоя. Ако доставчика ти разпределя IP адресите с DHCP, най-вероятно проблема е при него. В противен случай или ти, или другият потребител бъркате настройките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 3, 2008 Author Report Share Публикувано Април 3, 2008 Обадих се на НЕТ доставчика и ми казаха да махна отметката от TCP\IP протокола. Махнах е и всичко е ОК. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Април 8, 2008 Report Share Публикувано Април 8, 2008 Обадих се на НЕТ доставчика и ми казаха да махна отметката от TCP\IP протокола. Махнах е и всичко е ОК.Не ти ли предложиха варианта да си смениш доставчика или ги е било срам да ти го кажат по телефона, при положение, че проблема ВИНАГИ е в клиента? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2008 Report Share Публикувано Април 8, 2008 На мен ми прилича повече на заобикаляне на проблема, отколкото на решаване, но когато даден доставчик го мързи да си изгради добра инфраструктура, така се получава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост