m160k Публикувано Април 2, 2008 Report Share Публикувано Април 2, 2008 Преди като дам десен на записвачката от менюто избирам Eject тя се отваря и менюто изчезва.Като дам пак десен вместо Eject пише Load-избирам и устройството се затваря.Обаче след като инсталнах едно Неро 8 вече стои в менюто като дам десен върху записвачката само Eject-и при отваряне и при затваряне.Трябва сега от копчето да я затварям.Не че е кой знае кво ама ми е чудно как се "бъгна"това меню и как да се оправи.Иначе записвачката (LG DVD-RAM GSA-H22N) бачка здраво -без проблем.Това Неро ми инсталира некви свои плейъри и даже си настрои да ми отваря файловете в харда с тях.Интересно е че и се появи икона Nero Scout в My Computer при другите устройства-D: C: E: т.н.Аз го ънинсталнах това Неро ама тая икона Nero Scout си стои и не мърда.Ако некои иска и знае нещо по тия въпроси да помага. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 2, 2008 Report Share Публикувано Април 2, 2008 Ех, колко хора си слагат това Nero. Тцтцтцтц. Относно първия проблем не мога да помогна. Аз никога не съм имал Load опция в контекстното меню на устройствата си.Относно втория, пробвай Nero CleanTool (879KB). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m160k Публикувано Април 2, 2008 Author Report Share Публикувано Април 2, 2008 Ех, колко хора си слагат това Nero. Тцтцтцтц. Относно първия проблем не мога да помогна. Аз никога не съм имал Load опция в контекстното меню на устройствата си.Относно втория, пробвай Nero CleanTool (879KB). Ей благодаря много-Неро Клиина сварши работа.Изчисти се тая гадна иконка Nero Scout. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост