ozic Публикувано Април 1, 2008 Report Share Публикувано Април 1, 2008 1. Наскоро преинсталирах УИН-а и не съм слагал парола, но при всяко пускане на компютъра ми иска. Натискам ЕНТЕР и продължавам. Как да махна тая дребна пречка? 2. Когато си инсталирах УИН-а ме пита как да си кръстя компютъра. Сложих някакво име, но ми се струва, че има някакво значение как ще го кръстя, защото преди беше Administrator и ми се появяваха някакви папки, които сега ги нямам, а не ми даде да си кръстя компютъра Administrator. Въпрос: как да си кръстя компютъра и има ли някакво значение? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Април 1, 2008 Report Share Публикувано Април 1, 2008 1.Start => Run => (пиши) control userpasswords2 => Enter (махаш отметка пред Users must enter a user name and password to use this computer) http://simpleinformation213421.googlepages.com/usrpwd2_main.gif 2.Нещо 2-рия въпрос не го разбрах... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 1, 2008 Author Report Share Публикувано Април 1, 2008 Благодаря за първият. Вторият ще го оправя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 1, 2008 Report Share Публикувано Април 1, 2008 Името на компютъра е без значение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Април 1, 2008 Report Share Публикувано Април 1, 2008 B-boy/StyLe/ ти е отговорил на първото запитване. За повече информация погледни тук.Относно второто - при инсталация на Windows (в графичната част) е необходимо да зададеш името на компютъра, като трябва да е с дължина до 15 знака и да е различно от името на друг компютър, работна група или домейн в мрежата. Името на компютъра може да се смени след инсталацията чрез аплета System (страницата Computer Name --> Change). Няма значение как ще го кръстиш, стига да отговаря на условията, които споменах.За какви папки става въпрос? Administrator е един от вградените акаунти в Windows за управление на целия компютър. Ти трябва да си създадеш отделен акаунт за задачи по администрирането на системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 1, 2008 Author Report Share Публикувано Април 1, 2008 Разбрах и го направих. Всичко е наред. Благодарности! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост