ozic Публикувано Март 31, 2008 Report Share Публикувано Март 31, 2008 Имам два твърди диска. Единият е разделен на 3 дяла, а другият е разделен на 6 дяла. Имам УИН ХР, който е качен на диска с трите дяла. Днес исках да кача втора ОС на диска с шестте дяла. Сложих диска и рестартирах компютъра, но не само, че не ми даде да запаметя където искам новият УИН, а ми даде автоматично да го запаметя в "С". Веднага прекъснах инсталацията и когато пуснах компютъра се беше сменила резолюцията. Когато рестартирах компютъра не ми даде да си сложа резолюцията ма монитора на 1280/1024, а е даде автоматично на1024/768, а винаги ми е била на 1280/1024. Когато сменя резолюцията и дам Apply ми излиза следното съобщение: ANALOG OUT OF RANGE 46,4 MHz / 43 MHz. Защо се получи така и как а го оправя? Наскоро преинсталирах УИН-а и нямах такъв проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 31, 2008 Report Share Публикувано Март 31, 2008 Обясни малко по-подробно какво си направил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Март 31, 2008 Author Report Share Публикувано Март 31, 2008 Редактирах текста. Така по-добре ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 31, 2008 Report Share Публикувано Март 31, 2008 Доста е странно, че инсталацията автоматично е започнала с процеса на инсталирането, без да пита нишо. Това да не е някаква нескопосана самоделка или е чист Windows?Пробвай с инсталация на видео драйверите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Март 31, 2008 Author Report Share Публикувано Март 31, 2008 Чист УИН е. Сложих наново драйверите, но пак не стана. Няма нищо изтрито или повредено. Само тая резолюция. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Март 31, 2008 Author Report Share Публикувано Март 31, 2008 Всичко е оправено. Дадох на "System Restore" и върнах системата с един ден назад. Благодаря все пак за съветите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост