Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте, не знам дали ще мога да опиша проблема както трябва, но все пак ще пробвам. Някъде от 1 седмица възникна този проблем, не съм инсталирал никаква нова програма. Например ако търся нещо в Гоогъл, щракна на резултата от търсенето и веднага щом ми се отвори новият прозорец се опитам да го затворя Explorera на този прозорец забива, опитвам се да го затворя и ми излиза "Internet Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. И стандартното Send error / Don`t send. Същото се получава и при гледане на он-лайн телевизия, когато излиза прозорчето на медиа плеара и когато се опитм да го затворя. Незнам дали това ще помогне, но ето какво изписва за грешката "AppName: iexplore.exe AppVer: 7.0.6000.16608 ModName: kernel32.dll

ModVer: 5.1.2600.3119 Offset: 00012a5b"

Преди около месец ми правеше пак така много проблеми , но се оправи като деинсталирах от тулбара на интернет експлорера едно "нещо" което си беше инсталирал скайпа.

PS Преди малкоми даде тази грешка

post-1431-1206740765_thumb.jpg

Сподели другаде

Направи една проверка с TrendMicro™ HijackThis™, запази *.log файла и го прикачи тук - ще го прегледаме за съмнителни и/или излишни модули, които биха могли да попречат на работата на Internet Explorer.
Сподели другаде

От Log-файла на HijackThis се вижда един съмнителен BHO обект. Може да опиташ да го премахнеш чрез HijackThis и да видиш как ще се държи IE.

Стартирай HijackThis (преди това затвори IE) и избери Do a system scan only. Когато списъка се зареди, постави отметка пред:

O2 - BHO: (no name) - {FFFC57DB-1DE3-4303-B24D-CEE6DCDD3D86} - C:\PROGRA~1\MYCENT~1\InfoBar\MYCENT~1.DLL

След това кликни на бутона Fix checked и затвори HijackThis. Рестартирай машината и пусни нов Log-файл, като този път преименуваш exe-то на Hijackthis на нещо друго по твой избор.

Пусни и един Log-файл от AutoRuns.

Стартирай файла Autoruns.exe и направи следното:

а) Избери Options -> Hide Microsoft Entries и Verify Code Signatures.

б) Избери File -> Refresh или натисни F5.

в) Избери File -> Save as.

Запази файла някъде и след това копирай съдържанието му в темата, след Log-файла на HijackThis.

Сподели другаде

Да, успешно си се справил с премахването на съмнителния BHO. Log-файловете изглеждат добре (има някои неща, които може да се махнат, но те не са свързани с IE). Как се държи сега IE7?
Сподели другаде

• 4 months later...

Здравейте и от мен!

Не знам дали трябва да си поместя молбата, но не мога да се справя с моя браузър. А не ми се преинсталира системата. Проблемът е, че не ми дава IE7 да си сложа плеър, не мога и емотикона да вкарам (когато натисна в/у дадена емотикона, най-вляво долу в браузъра ми изписва javascript(void(0)). Също така, ако сертификата на даден сайт е изтекъл ми дава грешка:res://ieframe.dll/

Изобщо....

Ако някой се сети нещо, благодаря :thumbsup:

Сподели другаде

Здравейте и от мен!

Не знам дали трябва да си поместя молбата, но не мога да се справя с моя браузър. А не ми се преинсталира системата. Проблемът е, че не ми дава IE7 да си сложа плеър, не мога и емотикона да вкарам (когато натисна в/у дадена емотикона, най-вляво долу в браузъра ми изписва javascript(void(0)). Също така, ако сертификата на даден сайт е изтекъл ми дава грешка:res://ieframe.dll/

Изобщо....

Ако някой се сети нещо, благодаря :thumbsup:

Пусни тук в темата един Log-файл от HiJackthis v2.0.2, за да можем да прегледаме системата за съмнителни BHO. Не е гаранция, че проблемът идва от някои BHO, но все пак си струва да погледнем.

а) Инсталирай HijackThis и преименувай HiJackThis.exe (.exe файла, а не shortcut-a на работния плот) на нещо друго по твой избор.

б) Стартирай го.

в) Избери Do a system scan and save a logfile.

Запази файла някъде на твърдия диск и след това копирай съдържанието му в темата

Сподели другаде

Log-файлът изглежда добре. Може някои неща да се махнат (защото са излишни), но те не са свързани с проблема на IE. Кога точно се появи проблемът с IE? Moже да опиташ как се държи системата в режим Safe Mode + Networking.
Сподели другаде

Log-файлът изглежда добре. Може някои неща да се махнат (защото са излишни), но те не са свързани с проблема на IE. Кога точно се появи проблемът с IE? Moже да опиташ как се държи системата в режим Safe Mode + Networking.

Виждам, че тук се обсъждат и решават проблеми с IE 7, и затова искам да споделя и моя проблем.

С Виста ултимате СП1 съм, и от вчера Интернет експлоръра въобще не иска да ми отвори каквата и да е интернет страница, все едно нямам интернет/ а Мозилата си работи перфектно/. Предположих, че е следствие от оптимизацияс Виспа, затова възстанових обратно настройките, даже върнах към стара точка на възстановяване, но ефект нямаше. Сканирах с Касперски инт. секюрити и Малваребит-антималваре- всичко е чисто. Hijack This не откри нищо подозрително/ поне според мене//

[/

Проблема се реши след възстановяване на последната добра конфигурация под Сейф мод!

Сподели другаде