Jump to content

Препоръчан пост

здравейте,

взех си gf fx 5900xt 128mb/256bit (agp 8x)

na 450/800mhz

лошото е, че при стартиране на уиндоуса ми изписва, че захранването не било достатъчно и за защита от 'кабум' щяло да намали честотите(проверих с еверест и ги е смалил до 400). до тук добре, но след това постоянно ми се появяват артефакти! като съм на детайли в някоя папка и изтрия 1 файл, целия списък се вижда с артефакти! после ако преместя някой файл същата работа! при разглеждане на снимка отново! какво да правя? захранвеето е 300w, a dynoto asus p4v8x-x(ако е от значение). според мен едва ли при смяната на захранването ще се оправи или???

ето шотове също така

post-69-1206738067_thumb.png post-69-1206738075_thumb.png post-69-1206738079_thumb.png post-69-1206737924_thumb.jpg

Сподели другаде

здравейте,

.....

захранвеето е 300w

....

Mного лаконично, което отваря работа на екстрасенси.

Първо предположение:

Отговорът е в втора картина от ляво на дясно и прикачената ми снимка.

Второ предположение:

Артефакти има при физически дефект на паметта на видеокартата или флаш на bios на видеокарта с цел модификация, и последвал клок.

post-94-1206774801_thumb.jpg

Сподели другаде

Mного лаконично, което отваря работа на екстрасенси.

Първо предположение:

Отговорът е в втора картина от ляво на дясно и прикачената ми снимка.

Второ предположение:

Артефакти има при физически дефект на паметта на видеокартата или флаш на bios на видеокарта с цел модификация, и последвал клок.

взе, че се оказа това което показа на картинката! мерси

Сподели другаде

взе, че се оказа това което показа на картинката! мерси

Малко трудно да не е това, при положение, че в съобщението за грешка си пише много точно какъв е проблемът.

Сподели другаде