unknown Публикувано Март 28, 2008 Report Share Публикувано Март 28, 2008 здравейте,взех си gf fx 5900xt 128mb/256bit (agp 8x)na 450/800mhzлошото е, че при стартиране на уиндоуса ми изписва, че захранването не било достатъчно и за защита от 'кабум' щяло да намали честотите(проверих с еверест и ги е смалил до 400). до тук добре, но след това постоянно ми се появяват артефакти! като съм на детайли в някоя папка и изтрия 1 файл, целия списък се вижда с артефакти! после ако преместя някой файл същата работа! при разглеждане на снимка отново! какво да правя? захранвеето е 300w, a dynoto asus p4v8x-x(ако е от значение). според мен едва ли при смяната на захранването ще се оправи или??? ето шотове също така Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Март 29, 2008 Report Share Публикувано Март 29, 2008 здравейте,..... захранвеето е 300w....Mного лаконично, което отваря работа на екстрасенси. Първо предположение:Отговорът е в втора картина от ляво на дясно и прикачената ми снимка.Второ предположение:Артефакти има при физически дефект на паметта на видеокартата или флаш на bios на видеокарта с цел модификация, и последвал клок. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unknown Публикувано Март 29, 2008 Author Report Share Публикувано Март 29, 2008 Mного лаконично, което отваря работа на екстрасенси. Първо предположение:Отговорът е в втора картина от ляво на дясно и прикачената ми снимка.Второ предположение:Артефакти има при физически дефект на паметта на видеокартата или флаш на bios на видеокарта с цел модификация, и последвал клок.взе, че се оказа това което показа на картинката! мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 29, 2008 Report Share Публикувано Март 29, 2008 взе, че се оказа това което показа на картинката! мерсиМалко трудно да не е това, при положение, че в съобщението за грешка си пише много точно какъв е проблемът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост