nikolan Публикувано Март 27, 2008 Report Share Публикувано Март 27, 2008 Значи изтеглих си XAMPP-a и немога да подкарам сървър с нея ако може точно и ясно да ми дадете урок за това как да се справя ще бъда много благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Март 28, 2008 Report Share Публикувано Март 28, 2008 Значи изтеглих си XAMPP-a и немога да подкарам сървър с нея ако може точно и ясно да ми дадете урок за това как да се справя ще бъда много благодарен С ключова фраза "XAMPP – инсталиране и конфигуриране" в търсачка ще разбереш силата на копи-пейстърите. Остава да се довериш на избора си от отговори и да четеш, и да четеш, и да ръчкаш.На мен пакета XAMPP не ми лепна на сърце и го изчегъртах с кеф .Намерих алтернатива в "Денвер-2". Руско творение със същите "маймуни на клона" като при XAMPP.Домашна страница: http://web.dklab.ru Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Април 23, 2008 Report Share Публикувано Април 23, 2008 И на мен не ми хареса много XAMMP, но мога да ти препоръчам Wampserver,мисля че е по лесничък само си го инсталираш,и вече зависи за какво ще го използваш и го конфигурираш. П.С:Ако Apache сървърът не иска да се пуска промени от настройките на Skype да не се свързва през порт 80.Защото Apache използва същия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост