ozic Публикувано Март 27, 2008 Report Share Публикувано Март 27, 2008 IP-то ми е статично. Кажете програма, с която да го направя динамично или при всяко влизане в интернет да ми е различно. Благодаря Ви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Март 27, 2008 Report Share Публикувано Март 27, 2008 Може да ползваш SmartHide или HideIp Platinum, но следи винаги оставяш, ако ще хакваш някоя правителствена корпурация ;р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Март 27, 2008 Author Report Share Публикувано Март 27, 2008 Програмата "Hide IP Platinum" предлага само 5 адреса, а аз искам при всяко влизане да ми се сменя. Това, че оставя следи не ме интересува, защото не правя незаконни работи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 27, 2008 Report Share Публикувано Март 27, 2008 Може да пробваш и HotSpot Shield - работи доста пъргаво (даже филмчета от youtube можеш да гледаш). Като негативно нещо може да се отбележат рекламите, които се появяват в горната част на страницата, когато работиш с програмата и че си инсталира услуга. Аз лично не изпитвам проблеми от тези 2 факта и съм доволен от програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nar Публикувано Март 27, 2008 Report Share Публикувано Март 27, 2008 ето и най-добрата ( ArchiCrypt Stealth 4.0.2 ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост