aleksoft Публикувано Март 26, 2008 Report Share Публикувано Март 26, 2008 Проблема е че програмата е в някакъв режим на опознаване и може да се прехвърля само 5МВ,въпроса ми е как мога да махна това ограничение... (аз имам същата програма и съм нямал проблеми,но сега се видях в чудо) :( http://www2.imgshare.eu/i/tn_FGH21934.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 26, 2008 Report Share Публикувано Март 26, 2008 Ограничението на нерегистрираната версия на BlueSoleil е 5мб, ако искаш да прехвърляш по-големи файлове, трябва да закупиш лиценз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Март 26, 2008 Author Report Share Публикувано Март 26, 2008 Ще може ли да ми предложиш алтернативна програма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 26, 2008 Report Share Публикувано Март 26, 2008 На лаптопа съм с WIDCOMM, тук виждам линк за обновяване, но не знам дали е и за инсталиране. При мен каточели си вървеше с драйврите на Bluetooth-а Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 27, 2008 Report Share Публикувано Март 27, 2008 Трябва да си потърся диска от стария блутут.В него имаше безплатна версия на програмата. По памет мисля че версията беше 1.4 или 1.6 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Март 27, 2008 Report Share Публикувано Март 27, 2008 Blue Soleil 1.4 - ZIP / 31.5 MB / Това е от Bluetooth -а ми, купен преди 3 дни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Март 27, 2008 Author Report Share Публикувано Март 27, 2008 Много ти благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост