ozic Публикувано Март 25, 2008 Report Share Публикувано Март 25, 2008 Имам диск, на който има около 20 клипчета. Искам да "отрежа" 4-5 от тях като всяко е отделно. После искам да ги променя малко: да сложа стрелка върху един човек, да замажа ръка, да вмъкна текст, но не като субтитри. Накрая тези клипчета трябва да ги съединя и да станат едно филмче. Казаха ми, че е по-лесно това да стане с две програми, но не знаят с какви. Ще помогнете ли със съвет кои програми да използвам и ако може да ми дадете линк с тяхно ръководтсво за ползване, но на български. Благодаря Ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 29, 2008 Report Share Публикувано Март 29, 2008 Кажи с каква операционна система работиш - по принцип нещата, които искаш, могат да се направят и с вградената в Windows XP програма Windows Movie Maker. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 8, 2008 Author Report Share Публикувано Април 8, 2008 Оправих се. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 15, 2008 Report Share Публикувано Април 15, 2008 Оправих се. Благодаря.Би ли споделил как, защото мисля, че ще е полезно и за другите потребители. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост