Jump to content

GeForce 4 MX440 64MB с дъно KinetiZ 7E проблем

Препоръчан пост

Здравейте искам да попитам имам един стар компютър с дъно KinetiZ 7E подържа AGP 4x до сега е работил с RIVA TNT 2 32 MB но реших да му сложа GeForce 4 MX440 64MB остана ми от другия компютър. Но като сложих GeForce 4 MX440 64MB комютъра отначало зареди позна я след това сложих драйвърите и след рестарта неискаше да зареди въобще. Помислих си че е от драйвърите изтрих ги на nvidia между другото съм му сложил WINDOWS XP. Сложих старата работи без проблем махнах я сложих новата тръгна windowsa не я разпозна след като го рестартирах пак същото неискаше да зареди въобще. Немога да разбера има несъвместимост с дъното и картата или нещо друго. Но пък ако е така няма логика един път да зарежда с нея и да я познава и след рестарт да не иска да зареди. Ако може да ми помогнете ще съм ви благодарен.
Сподели другаде

Значи ще ти обясня сега съм с tnt 2 махам драйвъра и изключвам PC слагам Geforce 4 пускам PC тръгва намира новата карта разпознава я слага драйвъри всичко е наред everest дава подробна информация за нея за биоса които ползва също windowsa дава инфорнация за нея но като рестартирам PC се чува едно пиукане и несе появява нищо на екрана а лампичката на монитора започва да мига. Натискам копчето на PC за спиране всичко спира след това пак го включвам чува се същото изпукване но продължава мисля да зарежда но на екрана нищо не се появява както казах лампичката започва да мига това горе долу става.
Сподели другаде

При това положение проблема ти не е свързан с драйверите или операционната система. Може да опиташ как се държи платката при по-ниска скорост на AGP, зададена от BIOS и изключен (ако е бил активиран) AGP FastWrites. Също добра идея е BIOS-а да се обнови.
Сподели другаде