BO6KO Публикувано Март 19, 2008 Report Share Публикувано Март 19, 2008 Рових се из нета и попаднах на тази програма.Нещо ме съмнява и ме е страх да я инсталирам.Някой да я е ползвал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 19, 2008 Report Share Публикувано Март 19, 2008 Лично на мен ми се струва измама, която има за цел да те накара да си стартираш нещо на компютъра. Файлът и без това не е достъпен (поне при мен). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Март 19, 2008 Report Share Публикувано Март 19, 2008 Поредните деца, които си нямат работа. 100% че файла е имал цел да спами на всичките абонати в сайт за този сайт. Добре че не работи линка за изтегляне. Писах на хостинга пуснал сайта, надявам се да го премахнат възможно най-бързо П.п. Само като погледнеш колко правописни грешки има в сайта, и трябва веднага да се сетиш, че не е нещо на което да се вярва."Не6то", "Стартираи те", "Позжолите" , "Жависи" и т.н. и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Март 19, 2008 Report Share Публикувано Март 19, 2008 В сайта не съм влизала и нямам и намерение. Сметнах за нужно да споделя че много от моите познати ми се включиха ей така безпричинно и ми пишеха да си изтегля въпросното "SkypeSpeed". Принципно не обичам когато ми се включват без дори да поздравят и сметнах че дори не си струва да го посещавам тъй като ще е поредната скайп измишльотина...Еми.... явно наистина е такава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Март 20, 2008 Author Report Share Публикувано Март 20, 2008 П.п. Само като погледнеш колко правописни грешки има в сайта, и трябва веднага да се сетиш, че не е нещо на което да се вярва."Не6то", "Стартираи те", "Позжолите" , "Жависи" и т.н. и т.н. Забелязах правописните грешки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Март 28, 2008 Report Share Публикувано Март 28, 2008 Принципно за всички дечица, които си чатят през тази програма:Протоколът и е затворен, всичко е шифровано и няма никакви допълнения, без да са обявени на официалния сайт. Хората там продават кредити, емотиконите са вградени в изпълнимия (exe) файл.Така че няма безплатни разговори, нови шарении и т.н. още повече пък качени на видимо само от България място като hit.bg и подобни. Еле пък и написани неграмотно и на шлькавица. Същото се отнася и за всевъзможни съобщения да се препрати на всеки, проверка на акаунти и други глупости, изпратени от абонати. Ако има нещо ще получите системно съобщение и ще бъде обявено на официалния сайт. Доколкото се сещам все още са скарани с българския.Въобще не кликайте на линкове, дори и да си мислите че са изпратени от познати. Гадините се саморазпращат от тяхно име и без знанието им. И проверявайте линковете, като ги посочите. На долния ред на браузъра (поне при IE) трябва да се появи накъде водят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост