Jump to content

SkypeSpeed - Да инсталирам ли тази програма?

Препоръчан пост

Поредните деца, които си нямат работа. 100% че файла е имал цел да спами на всичките абонати в сайт за този сайт. Добре че не работи линка за изтегляне. Писах на хостинга пуснал сайта, надявам се да го премахнат възможно най-бързо ;)

П.п. Само като погледнеш колко правописни грешки има в сайта, и трябва веднага да се сетиш, че не е нещо на което да се вярва.

"Не6то", "Стартираи те", "Позжолите" , "Жависи" и т.н. и т.н. :)

Сподели другаде

В сайта не съм влизала и нямам и намерение.

Сметнах за нужно да споделя че много от моите познати ми се включиха ей така безпричинно и ми пишеха да си изтегля въпросното "SkypeSpeed". Принципно не обичам когато ми се включват без дори да поздравят и сметнах че дори не си струва да го посещавам тъй като ще е поредната скайп измишльотина...

Еми.... явно наистина е такава. :thumbsup:

Сподели другаде

П.п. Само като погледнеш колко правописни грешки има в сайта, и трябва веднага да се сетиш, че не е нещо на което да се вярва.

"Не6то", "Стартираи те", "Позжолите" , "Жависи" и т.н. и т.н. :)

Забелязах правописните грешки. :D

Сподели другаде

• 2 weeks later...

Принципно за всички дечица, които си чатят през тази програма:

Протоколът и е затворен, всичко е шифровано и няма никакви допълнения, без да са обявени на официалния сайт. Хората там продават кредити, емотиконите са вградени в изпълнимия (exe) файл.

Така че няма безплатни разговори, нови шарении и т.н. още повече пък качени на видимо само от България място като hit.bg и подобни. Еле пък и написани неграмотно и на шлькавица. Същото се отнася и за всевъзможни съобщения да се препрати на всеки, проверка на акаунти и други глупости, изпратени от абонати. Ако има нещо ще получите системно съобщение и ще бъде обявено на официалния сайт. Доколкото се сещам все още са скарани с българския.

Въобще не кликайте на линкове, дори и да си мислите че са изпратени от познати. Гадините се саморазпращат от тяхно име и без знанието им. И проверявайте линковете, като ги посочите. На долния ред на браузъра (поне при IE) трябва да се появи накъде водят.

Сподели другаде