coojoe_213 Публикувано Март 19, 2008 Report Share Публикувано Март 19, 2008 Здравейте. Имам голям проблем от 4 дни със звуковата карта или по точно с драйверите и. Днес си преинсталирах компютъра, и това което се случваше 3-4 дни, ето го отново на позиция. Когато реша да си пусна някой плеар да слушам музика и ми излиза надписа, който е скрийншота. Звуковата ми карта е Creative Audigy 2. Имам оригинален диск с драйвери, никога до сега не ми се е случвало да имам такъв проблем. Какво може да се направи според вас? И да допълня, когато си рестартирам пс-то и си пусна плеара, си свири музиката, но алко го спра и пак включа се появява това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 19, 2008 Report Share Публикувано Март 19, 2008 Деинсталирай драйвера, почисти с Driver Cleaner, инсталирай Security Update KB921883 (686KB) и Update KB894391 (2MB) и после инсталирай последния драйвер на Creative от тази страница. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Март 20, 2008 Author Report Share Публикувано Март 20, 2008 Мерси за обърнатото внимание. Твоят начин ще го запазя като ''голяма резерва'', а ето как се справих с проблема (поне така си мисля):Отварям services.msc, намирам Windows Audio ->Properties -> Recovery. В трите поленца задаваш Restart the Service, Fail Counter After на 9999. За сега е добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 20, 2008 Report Share Публикувано Март 20, 2008 Това е по-скоро заобикаляне на проблема, но ти си знаеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Март 20, 2008 Author Report Share Публикувано Март 20, 2008 E определено си прав, не заобиколка, ами жива цигания стана пак. Ще пробвам варианта ти? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост