ALLIGATORA Публикувано Март 17, 2008 Report Share Публикувано Март 17, 2008 Значи търсих и прочетах доста подобни теми във форума, но те са свъзани основно с преминаване от FAT32 към NTFS, а на мен проблема ми е от NTFS към FAT32. Имам втори хард диск(в момента е празен и нямам нищо на него), който е на NTFS и искам да го сложа на по-слаб компютър с Win 98. Какви ли не "финтове" и "магии" не правих, но не ми позволява да го форматирам на FAT32. Очаквам вашата компетентна помощ и съвети. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 17, 2008 Report Share Публикувано Март 17, 2008 Пробва ли с Partition Magic? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ALLIGATORA Публикувано Март 17, 2008 Author Report Share Публикувано Март 17, 2008 Само още с нея не съм пробвал(тъй като не съм я ползвал досега), ама май ще се наложи след малко. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 17, 2008 Report Share Публикувано Март 17, 2008 Втори вариант:Щом като харда е празен, тогава правиш следното нещо: с десен бутон върху My Computer > Manage > Избираш Disk Management. След това намираш дяла, който трябва да се форматира и му даваш десен бутон, откъдето избираш опцията: Format Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост