nin4ety Публикувано Март 16, 2008 Report Share Публикувано Март 16, 2008 Моят проблем е свързан с product key на Vista.След като си намерих ключа( на едно малко етикетче на лаптопа ми, но иначе имам оригинален диск на вистата ... написах го , но отново ми дава грешка... е как така? добра ли е идеята да го преинсталирам?Много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 16, 2008 Report Share Публикувано Март 16, 2008 Доста неясно обяснение. Ще може ли ново такова? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nin4ety Публикувано Март 16, 2008 Author Report Share Публикувано Март 16, 2008 Еми след зареждане на лаптопа екрана ми става черен и ми излиза прозорец.На него пише че product key на Vista тpябва да се активира на ново..Пробвах ,но не стана Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 17, 2008 Report Share Публикувано Март 17, 2008 Еми след зареждане на лаптопа екрана ми става черен и ми излиза прозорец.На него пише че product key на Vista тpябва да се активира на ново..Пробвах ,но не станаnin4ety, сигурна ли си че версията, която ползваш отговаря на това, което е изписано на стикера на лаптопа ти?Примерно: Инсталирана ти е Vista Ultimate, а ти имаш сериен номер за Home (Premium), който сериен номер определено няма да стане да се сложи на Vista-та, която ти е инсталирана и най-вероятно ще се наложи да се преинсталира! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост