anton Публикувано Август 8, 2008 Report Share Публикувано Август 8, 2008 Появява ми се само това (използвах твоята снимка за да покажа какво именно) . Много ти благодаря за помощта, утре сутрин ще пробвам още веднъж всичко и ще пиша дали има промяна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anton Публикувано Август 9, 2008 Report Share Публикувано Август 9, 2008 Сега пак опитах всичко още веднъж, ето снимките които направих: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 9, 2008 Report Share Публикувано Август 9, 2008 Увери се, че изпълняваш инструкциите ТОЧНО и ако си сигурен, провери дали джъмперът за флашване на BIOS-а е в позиция, в която разрешава флашването (погледни в книжката на дъното кой е и как трябва да е поставен). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anton Публикувано Август 9, 2008 Report Share Публикувано Август 9, 2008 Благодаря ти много за помощта. В крайна сметка се справих след доста мъчения. Използвах инструмента на Foxconn "Fox Live update", въпреки че с него има голям риск и успешно си флашнах биоса под Windows, засега нямам проблеми със стендбая и като че ли системата работи по-бързо. Само ми възникна един въпрос, значи избрах Default settings на биоса и ми се наложи да си подредя устройствата , които да се зареждат с включването на компа, като първо избрах CD/DVD като 2-ро хард-диска и като трето ми остана мрежовата карта. Да оставя ли мрежовата карта като трето или да я изключа оттам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 9, 2008 Report Share Публикувано Август 9, 2008 Вероятно имаш предвид поредността на устройствата за търсене на операционна система (т.нар. boot priority). Ако става въпрос за това, няма нужда да имаш нищо друго освен оптичното за първо и харда за второ. Дори можеш да оставиш само харда за първо устройство, но ако се наложи да зареждаш от диск, ще трябва да влизаш отново в BIOS-а и е малко досадно, така че най-добре е да оставиш все пак оптичното да е първо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост