anton Публикувано Март 14, 2008 Report Share Публикувано Март 14, 2008 Здравейте,Имам флаш-памет Кингстон 2 ГБ, но като я включа в USB-то, и искам да я избера от My computer ми излиза "Choose the program you want to use to open this program" . Мога да отворя устройството само с десен бутон на мишката и Open, затова мисля да форматирам флаш-паметта. Та въпроса ми е в FAT или FAT32 да форматирам ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 14, 2008 Report Share Публикувано Март 14, 2008 Не мисля, че форматиране ще помогне. Имаш проблем с асоциацията. Провери дали на фалшката нямаш Autorun.inf (може да е скрит) и го изтрий, ако имаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Март 14, 2008 Report Share Публикувано Март 14, 2008 Не мисля, че форматиране ще помогне. Имаш проблем с асоциацията. Провери дали на фалшката нямаш Autorun.inf (може да е скрит) и го изтрий, ако имаш.Най-вероятно е от Autorun.inf, тъй като при мен точно такъв беше проблема, просто друга марка бе флашката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Март 14, 2008 Report Share Публикувано Март 14, 2008 А, ако не виждаш autorun.inf, в папката цъкни на Options> Folder Options > View > Там намери Hidden Files and Folders цъкни на "Show Hidden files and folders" и съответно ok > ok и трябва да се появи! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anton Публикувано Март 15, 2008 Author Report Share Публикувано Март 15, 2008 Оправи се с форматиране, просто нямаше такъв файл, за който писахте. Проблема беше възникнал след като носих флашката в копирен център да принтират едни работи от нея, и като се прибрах антивирусната засече вирус и го изтри (някакъв p2p вирус мисля че беше). Много ви благодаря за бързите отговори Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост