mr_ronaldo Публикувано Март 14, 2008 Report Share Публикувано Март 14, 2008 трябва ми програмам подобна на photoshop, но да е по лесна, моляви кажете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 14, 2008 Report Share Публикувано Март 14, 2008 Доколкото може да се каже, че е опростена - Corel/Ulead PhotoImpact. Но забрави да намериш проста и мощна програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Март 14, 2008 Report Share Публикувано Март 14, 2008 Нищо не ти пречи да пробваш GIMP .Чел съм само суперлативи, но нямам представа дали ще ти свърши работа за това, което си намислил. Успех ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 14, 2008 Report Share Публикувано Март 14, 2008 Gimp е добра програма, но някак не се вписва в понятието "лесна". Поне според мен PhotoImpact и Photoshop са по-лесни за схващане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Март 14, 2008 Report Share Публикувано Март 14, 2008 Може да пробваш и Paint.NET.ПП:Венци, GIMP не е толкова трудна... просто има доста различен интерфейс, който е доста неудобен за някой който е свикнал да работи с Photoshop/Paint.NET като мен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Март 14, 2008 Report Share Публикувано Март 14, 2008 A пък аз смятам, че Photoshop далеч не е трудна, просто се изисква време да се четат уроците. Дори и за пейнт е нужно да попрочетеш, колкото и смешно да звучи! Ако имаш нужда, смятам, че можем да ти изрови много, много уроци, а и се продават книги! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Март 14, 2008 Report Share Публикувано Март 14, 2008 Опитай Saint Paint Studio v 15. Разяснения за програмата можеш да намериш тук. На мен ми се струва по лесна за манипулиране, но е с по - малко функции от Фотошопа. http://www.saintpaint.com/Help/snap0001.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slavio6 Публикувано Февруари 27, 2011 Report Share Публикувано Февруари 27, 2011 поробваите фото скържд ;) :-8 :-8 :-8 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Февруари 28, 2011 Report Share Публикувано Февруари 28, 2011 Моите предпочитания са към Gimp и Photoshop, преди боравих известно време с Gimp и ми допадна. Лека е в сравнение с Photoshop-а, не му се дава лесно, и не ми беше трудно боравенето с нея Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swaroski.m Публикувано Юли 30, 2011 Report Share Публикувано Юли 30, 2011 трябва ми програмам подобна на photoshop, но да е по лесна, моляви кажетеКолко лесна? Кажи какви опций и възможности искаш да вкючва. Простичка е Picasa 3 и Photoscape. Ако се инетересуваш, кажи и ще редактирам с линкове и към двете програми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
borko3 Публикувано Юли 31, 2011 Report Share Публикувано Юли 31, 2011 Според мен няма друга равна на Photoshop. Просто трябва да отделиш малко време, за да почетеш уроците. Много неща се постигат с PS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 31, 2011 Report Share Публикувано Юли 31, 2011 А вие осъзнавате ли, че отговаряте на коментар отпреди над 3 години? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост