Jump to content

Програма подобна на Photoshop

Препоръчан пост

Може да пробваш и Paint.NET.

ПП:

Венци, GIMP не е толкова трудна... просто има доста различен интерфейс, който е доста неудобен за някой който е свикнал да работи с Photoshop/Paint.NET като мен :)

Сподели другаде

A пък аз смятам, че Photoshop далеч не е трудна, просто се изисква време да се четат уроците. Дори и за пейнт е нужно да попрочетеш, колкото и смешно да звучи!

Ако имаш нужда, смятам, че можем да ти изрови много, много уроци, а и се продават книги!

Сподели другаде

Опитай Saint Paint Studio v 15. Разяснения за програмата можеш да намериш тук.

На мен ми се струва по лесна за манипулиране, но е с по - малко функции от Фотошопа.

http://www.saintpaint.com/Help/snap0001.jpg

Сподели другаде

• 2 years later...
Моите предпочитания са към Gimp и Photoshop, преди боравих известно време с Gimp и ми допадна. Лека е в сравнение с Photoshop-а, не му се дава лесно, и не ми беше трудно боравенето с нея :)
Сподели другаде

• 5 months later...

трябва ми програмам подобна на photoshop, но да е по лесна, моляви кажете

Колко лесна? Кажи какви опций и възможности искаш да вкючва. Простичка е Picasa 3 и Photoscape. Ако се инетересуваш, кажи и ще редактирам с линкове и към двете програми. :)

Сподели другаде