coojoe_213 Публикувано Март 11, 2008 Report Share Публикувано Март 11, 2008 Здравейте. Интересува ме функцията Toggle Shuffle и Toggle Repeat, на какъв принцип работят (дали е напълно свободен или не)? Питам защото ми се струва или е така, когато вкарам в ПС-то нова папка с песни, почти само нея върти. Ето така съм го настроел, ако не е правилно, моля кажете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Март 11, 2008 Report Share Публикувано Март 11, 2008 Изцяло, напълно случайно ги върти тези песни, без логика ;/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Март 11, 2008 Report Share Публикувано Март 11, 2008 Здравейте. Интересува ме функцията Toggle Shuffle и Toggle Repeat, на какъв принцип работят (дали е напълно свободен или не)? Питам защото ми се струва или е така, когато вкарам в ПС-то нова папка с песни, почти само нея върти. Ето така съм го настроел, ако не е правилно, моля кажете.Toggle Shuffle - пуска песните на рандом режим, вместо след 2-ра песен от плейлиста, да се пусна третата, то се пуска.. примерно 10-таToggle Repeat - Като стигне до последната песен в плейлиста, продължава със следваща, а не спира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост