Petar_kir2000 Публикувано Март 10, 2008 Report Share Публикувано Март 10, 2008 Извинявам се, ако прозвучи като покана за реклама, но имам проблем и търся помощ. От 2-3 дни имам проблем с LCD монитора - Proview (знам, че някой ще се изсмее, защо съм купил от тази марка, която не се слави с особено качество, Made in China , но ми е наследство...). Когато го включа, за 2-3 сек. се появява екран, след което гасне - No signal... Определено не е от видео платката - работи с друг монитор без проблем, вече пробвах. Предполагам, че се е скапала някоя интеграла в монитора...Та искам да попитам, някой софиянец, знае ли някой утвърден сервиз, да го "заведа на доктор" моя монитор? Просто, съм от скоро в София и не искам да си играя на "проба-грешка". Линк, адрес ми е достатъчен. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Март 10, 2008 Report Share Публикувано Март 10, 2008 А пробва ли монитора на друг компютър? Ако мониторът има цифров вход, може да пробваш и през него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост