ArminVanBuuren Публикувано Март 9, 2008 Report Share Публикувано Март 9, 2008 Здравейте!Не знам поради каква причина ми се появи това сиво поле отдолу, но как мога да го премахна, защото е доста неприятно.http://img142.imageshack.us/img142/9479/55032234nl1.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sisosiso Публикувано Март 9, 2008 Report Share Публикувано Март 9, 2008 Здравейте!Не знам поради каква причина ми се появи това сиво поле отдолу, но как мога да го премахна, защото е доста неприятно. деинсталирай програмата , почисти с нещо регистрите и кеша , рестартирай и пак я инсталирай ...би трябвало да стане . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Март 9, 2008 Report Share Публикувано Март 9, 2008 Виж в настройките на добавката която ползваш - Zotero. Пробвай да я махнеш, току-виж се оправило. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Refuse Публикувано Март 9, 2008 Report Share Публикувано Март 9, 2008 Тази лента е за да си слагаш сайтове там, като по бърз начин на достът до тях Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 9, 2008 Report Share Публикувано Март 9, 2008 Един май говори за една лента, а друг - за друга. Коя всъщност е проблемната не стана ясно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 9, 2008 Report Share Публикувано Март 9, 2008 Най-вероятно става въпрос за лентата най-отдолу - такъв проблем се получава при 2 основни положения: - проблем във Firefox (решава се като се деинсталира файърфокс и се изтрият останалите файлове на твърдия диск) - проблем с добавка (деинсталиране на добавката) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miravicheva Публикувано Март 9, 2008 Report Share Публикувано Март 9, 2008 Здравейте.Преди 6 месеца и аз имах същия проблем, с полето отдолу , и вече бях готова да пиша във форума за съвет, и след като деинсталирах една ненужна добавка, полето само си изчезна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ArminVanBuuren Публикувано Март 9, 2008 Author Report Share Публикувано Март 9, 2008 Да, аз после се сетих, но нямаше как да изтрия темата.Значи uninstall add-ones на Zotero и всичко вече е нормално.Много благодаря, приятели! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост