Jump to content

Странен проблем с компютъра - не знам от какво може да е ...

dzola

Препоръчан пост

Добре,свалих си windows 2007 платих чрез pay pal 23 $ сега ще го кача на диск и ще пробвам мерси :)

Я дай повече информация по-този въпрос!

Каква е тази версия 2007?

Откъде си я купи (име на сайт-а), за да видим каква е тази работа, че нещо престъпно евтино ми се вижда тази цена от 23$/

Сподели другаде

Трябва да си преинсталирвам целият Windows, така разбирам аз, защото като преинсталлна само C пак е така. мхм.

Целият Windows си се намира на С:. Инсталация на него дял с форматиране е достатъчна. Ако правиш така и след време пак има проблем, то значи може би ползваш накдърни версии на Windows.

Не каза откъде си го купила и на кого си платила.

Сподели другаде

100% ти гарантирам, че проблема е или от RAM паметта(ако знаеш как откачи я от слота и с прахосмукачка махни прахта и след това отново я закачи), а другият начин който мисля че е по реален е Windows(избягвай ETHO версия понеже някои ако нямат регистрация се превръщат в триал версия).Та аз имах същия проблем доста пъти ми се е получавало така и след това не зараждаше Windows и трябваше да преинсталирам.Аз обаче също нямах идея от какво и понеже тая версия на Windows XP Pro дето имах ми харесваше аз все нея си слагах.Но изтеглих си един ден най-новото обновление на XP сложих го и от тогава този проблем го няма.Та определено смeни Windowsa 99% съм сигурен, че проблема е в него. :thumbsup:

благодаря ще пробвам и този метод

Сподели другаде