dzola Публикувано Март 8, 2008 Report Share Публикувано Март 8, 2008 Първи да честитя празника на сички дамиСега за Проблемът ми Компът ми е със 1ГБ рам 2,79ГХЗ и 260 ХДДЗапоследно го преинсталлнах със Windows Xp Etho 2007 June От тогава ми излизат проблеми преинсталлнах го и със Windows xp Sp2пак е такарестартива ми се ПЦ и ми излиза син прозорец кадето пише некакви текстове new hardware нещо такова казаха ми че трянва да усвободя рам памет но малко се съмнявам.. има игра наречена lineage2 за моят ПЦ зареждаше около 3 мин сега ми зарежда до 15-20 мин скоро ще сложа снимка плз хелпнете Ето снимка http://mail62.abv.bg/app/servlet/bg.abv.ma...mp;eid=31407836 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 8, 2008 Report Share Публикувано Март 8, 2008 Можеш да пуснеш тест на паметта.Иначе това намерих в сайта на МС:http://support.microsoft.com/kb/173507http://www.microsoft.com/technet/prodtechn...8.mspx?mfr=true(Силно се надявам да ти помогне, въпреки че имам доста съмнения, това да стане..) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dzola Публикувано Март 8, 2008 Author Report Share Публикувано Март 8, 2008 The boot floppy disks used for your installation of Windows NT were created from a Windows NT 4.0 evaluation CD-ROM. When you use boot floppy disks from an evaluation copy of Windows NT the trial period for that installation of Windows NT is invoked. When the trial period has expired, Windows NT stops every hour. Немога да разбера спира на секи час мхм Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 8, 2008 Report Share Публикувано Март 8, 2008 Според надписа и Google си инсталирал(а) пробна версия на Windows и срокът му е изтекъл. Допускам, че може и да е от друго, но лично аз не съм срещал никога подобен BSOD екран на нормален Windows.Ако е демо версия, то ще трябва да си преинсталираш Windows с накоя пълна такава. Добавено: вторият ти коментар затвърждава предположението ми по-горе. Инсталирай си нормална/пълна версия на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dzola Публикувано Март 9, 2008 Author Report Share Публикувано Март 9, 2008 STOP: 0x00000098 (parameter, parameter, parameter, parameter) END_OF_NT_EVALUATION_PERIOD Сорри че го пиша на english но много се нервя така Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 9, 2008 Report Share Публикувано Март 9, 2008 Спира на всеки час, защото това е ограничение в демо версията. Дори само си го съобщава:When the trial period has expired, Windows NT stops every hour. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dzola Публикувано Март 9, 2008 Author Report Share Публикувано Март 9, 2008 Спира на всеки час, защото това е ограничение в демо версията. Дори само си го съобщава: Добре,до сега не ми е правило такива проблеми от както го преинсталирах със новият диск 2007 почна днес го преинсталирах със Windows xp sp2 и пак така ми показва защо ?Апък преди бях със Windows Xp SP2 и не ми правеше никакви проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 9, 2008 Report Share Публикувано Март 9, 2008 Не става ясно откъде точно е взета версията на Windows, която си инсталирала. Ако е някоя глупава пиратска и в нея е човъркано, е възможно да е там проблемът. Не става и ясно как точно си преинсталирала после с другия Windows и той откъде е взет. Възможно е и инсталацията на някоя програма или ъпдейт да са направили проблем, но мен лично ме съмнява. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dzola Публикувано Март 9, 2008 Author Report Share Публикувано Март 9, 2008 Значи моят случей е безнадежден ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Март 9, 2008 Report Share Публикувано Март 9, 2008 Ми не е безнадежден, изобщо даже. Просто ти трябва някой добър Уиндоус и легален и няма да има проблеми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 9, 2008 Report Share Публикувано Март 9, 2008 Ако инсталираш нормален Windows с форматиране на дяла, нещата трябва да се оправят. Не е безнадеждно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dzola Публикувано Март 9, 2008 Author Report Share Публикувано Март 9, 2008 Ако инсталираш нормален Windows с форматиране на дяла, нещата трябва да се оправят. Не е безнадеждно. Добре,свалих си windows 2007 платих чрез pay pal 23 $ сега ще го кача на диск и ще пробвам мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 9, 2008 Report Share Публикувано Март 9, 2008 Откъде е свален и на кого си платила? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dzola Публикувано Март 9, 2008 Author Report Share Публикувано Март 9, 2008 Трябва да си преинсталирвам целият Windows, така разбирам аз, защото като преинсталлна само C пак е така. мхм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
justinn Публикувано Март 9, 2008 Report Share Публикувано Март 9, 2008 Първи да честитя празника на сички дамиСега за Проблемът ми Компът ми е със 1ГБ рам 2,79ГХЗ и 260 ХДДЗапоследно го преинсталлнах със Windows Xp Etho 2007 June От тогава ми излизат проблеми преинсталлнах го и със Windows xp Sp2пак е такарестартива ми се ПЦ и ми излиза син прозорец кадето пише некакви текстове new hardware нещо такова казаха ми че трянва да усвободя рам памет но малко се съмнявам.. има игра наречена lineage2 за моят ПЦ зареждаше около 3 мин сега ми зарежда до 15-20 мин скоро ще сложа снимка плз хелпнете Ето снимка http://mail62.abv.bg/app/servlet/bg.abv.ma...mp;eid=31407836100% ти гарантирам, че проблема е или от RAM паметта(ако знаеш как откачи я от слота и с прахосмукачка махни прахта и след това отново я закачи), а другият начин който мисля че е по реален е Windows(избягвай ETHO версия понеже някои ако нямат регистрация се превръщат в триал версия).Та аз имах същия проблем доста пъти ми се е получавало така и след това не зараждаше Windows и трябваше да преинсталирам.Аз обаче също нямах идея от какво и понеже тая версия на Windows XP Pro дето имах ми харесваше аз все нея си слагах.Но изтеглих си един ден най-новото обновление на XP сложих го и от тогава този проблем го няма.Та определено смeни Windowsa 99% съм сигурен, че проблема е в него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост