ne6toto Публикувано Март 7, 2008 Report Share Публикувано Март 7, 2008 Здравейте .закупих си безжичния рутер преди година.останах много доволен.работеше без проблем,докато реших да си преинсталирам компа.след преинсталацията не можах да го подкарам повече.много ме е яд че съм зависим от кабела а рутера стои.най лесно ще е да извикам някой разбирко,но докога така,искам да се науча.уж гледах как го свързваха предния път ама то беше преди година и съм позабравил.моля за помощ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Март 7, 2008 Report Share Публикувано Март 7, 2008 За лаптоп ли става въпрос? Сложил ли си драйвери за безжичната карта или програма за управление на връзката (ако е необходима)? Виждаш ли налични безжични мрежи? Бърникал ли си из настройките на рутера? Засега толкова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ne6toto Публикувано Март 8, 2008 Author Report Share Публикувано Март 8, 2008 за лап става въпрос.значи докарвам сигнал от рутера до лапа.дава ми че рутера вече е свързан но,интернета не мога да докарам .когато сложа свързващия кбел веднага идва нета,но само с кабела.драйвери има. по настройките съм пипал само толкова колкото пише в инструкцията(така си мисля поне).някъде бъркам ама не мога да се усетя къде. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Март 8, 2008 Report Share Публикувано Март 8, 2008 за лап става въпрос.значи докарвам сигнал от рутера до лапа.дава ми че рутера вече е свързан но,интернета не мога да докарам .когато сложа свързващия кбел веднага идва нета,но само с кабела.драйвери има. по настройките съм пипал само толкова колкото пише в инструкцията(така си мисля поне).някъде бъркам ама не мога да се усетя къде. Каква операционна система използваш - ХР, Виста или ...Как разбра, че докарва сигнал от рутъра до лаптопа? Ping ???Колко защитни стени ползваш и антивирусни програми?Каква защитна стена ползваш, провери ли настройките и особено пропускането на IP адресите?Провери ли настройките на защитната стена на рутъра - да нямаш някакво филтриране??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост