gospod Публикувано Март 5, 2008 Report Share Публикувано Март 5, 2008 Здравеите до часовника на компа ми излиза една жълта икона със одивителен в нея и като отида с мишката на нея пише Updates are ready for your computer. както и да кликвам върху нея все ми излиза да инсталирам . Моля ви кажете какво да направя за да се махне . :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 5, 2008 Report Share Публикувано Март 5, 2008 Това са автоматичните ъпдейти при Windows XP. Известява те, че ъпдейтите са изтеглени и те приканва да ги инсталираш. Ако не искаш да се появява, трябва просто да изключиш ъпдейтите: десен клик върху My Computer -> Properties -> Automatic Updates -> избираш Turn off Automatic Updates -> OK. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gospod Публикувано Март 5, 2008 Author Report Share Публикувано Март 5, 2008 Много ти благодаря братко оправи се , от скоро имам комп и съм на ВИЕ стях ,много ти благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 5, 2008 Report Share Публикувано Март 5, 2008 от скоро имам комп и съм на ТИ стях ,много ти благодаря Искаш да кажеш на "вие"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост