eLecTraAa Публикувано Март 3, 2008 Report Share Публикувано Март 3, 2008 Здравейте , значи имам Nokia 5310 и като се опитвам да го свържа с Nokia PC Suite програмата ми изписва някакъв ПРОБЛЕМ ... Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна . Благодаря предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 3, 2008 Report Share Публикувано Март 3, 2008 Пробва ли да осъществиш връзката чрез кабел? Поне от снимката ми се струва, че ползваш Bluetooth. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eLecTraAa Публикувано Март 3, 2008 Author Report Share Публикувано Март 3, 2008 Ами да ползвам Bluetooth ... То тази програма върши работа като кабел ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 3, 2008 Report Share Публикувано Март 3, 2008 Няколко неща:1) Коя версия на Bluesoleil ползваш?2) Пробвай да промениш com порта от настройките, не мога да ти дам точно описание, защото не ползвам тази програма ПС: Ако имаш кабел, по-добре според мен е да вържеш телефона с него, хем зарежда телефона, хем пък и прехвърлянето на файлове е доста по-бързо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eLecTraAa Публикувано Март 3, 2008 Author Report Share Публикувано Март 3, 2008 а от къде мога да променя COM порта ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост