mishoval Публикувано Март 2, 2008 Report Share Публикувано Март 2, 2008 В един рускоезичен сайт намерих ТОВА:http://www.lwgame.net/news/1-0-3 Доколкото знам, това е невъзможно!Нека го обсъдим във форума. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 2, 2008 Report Share Публикувано Март 2, 2008 Като за начало е редно да има превод от руски. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mishoval Публикувано Март 2, 2008 Author Report Share Публикувано Март 2, 2008 Като за начало е редно да има превод от руски. "Представителите на Майкрософт скриват факта, че ДиректХ 10 е предназначен не само за Виста, но и за останалите версии на Уиндоус/с изключение на Уиндоус 9х/.Дадения набор от библиотеки включват файлове от ДиректХ 10 от Виста, а също така и от други версии на ДиректХ"В коментарите някои от потребителите изтъкват, че не са намерили разлика, въпреки че имат видеокарти,поддържащи ДиректХ 10, други коментират, че "усещат" разликата само при някои от игрите на ДиректХ 10.Прави ми впечатление, че инсталационния пакет е много малък, а за ДиректХ 9 е около 50-60 Мв.В интерес на истината го пробвах, но не усетих разлика в графиката на Crisys/с Джи форс 8600GTсъм/, въпреки че Еверест-а ми разпознава ДиректХ като 10? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 2, 2008 Report Share Публикувано Март 2, 2008 Е, напълно нормално е разлика да има основно при игрите, които се възползват от DirectX 10. Т.е. това не означава, че трябва да има, а че ако ще има, то там трябва да е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Март 2, 2008 Report Share Публикувано Март 2, 2008 До колкото знам, това са библиотеки разработени на база Вистовските от доброволци и четох, че правели мизерийки чат-пат, но като цяло ставало за игра...Лично аз не бих им се доверил много-много... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 3, 2008 Report Share Публикувано Март 3, 2008 Всеки опит за модифициране на някакви драйвери и библиотеки от "разни" съмнителни форуми или потребители, води до проблеми със windows-средата. Доста често се налага и преинсталиране на самият windows (Поне в 90% от случаите).Не че съм против тестването на такива "екстри", но не вярвам да има някакво подобрение (за мен подобрение в качеството на картината под 5-7% не е подобрение). Няма да споменавам и наличието на карта, която да има подръжка на DirectX 10 и то на хардуерно ниво.Трябва да се вземе под внимание и факта, че МС доста бързо насочиха усилията си към версия 11. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Август 13, 2008 Report Share Публикувано Август 13, 2008 http://softpir.nnm.ru/directx_10_nct Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост