Viki Публикувано Юни 14, 2006 Report Share Публикувано Юни 14, 2006 Сладолед не обичам... предпочитам някоя тортичка. Иначе за питие - фрапето наистина е приятно, а за по-късно - някое изстудено винце Fifa здравей, липсваше ми жълтото ти патенце нещо изневеряваш на биричката ми се струва, а? Когато моренцето не е наблизо, а за винцето е още раншко ... айскола или айскафе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Юни 14, 2006 Report Share Публикувано Юни 14, 2006 Предпочитам жегите да си стоя под някоя сянка на морския бряг, така поизпънат на удобен шезлонг и да си пийвам охладен натурален сок. А и да гледам красиви мацки, как се разкарват по брега. Така мисля че ще ми е хладно и приятно и ще оцелея от жегата. И пожелавам на всички от СофтВисиа да си изкарат така това лято. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 18, 2006 Report Share Публикувано Юни 18, 2006 сега се сетих ...вие сте на по-хладни места в България аз що да кажа као живея в Сандански ( едно от най-топлите места в България ) ......ама ще се преживее ..както всяка година Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост