Jump to content

Моля помогнете да настроя "webcamXP"

Препоръчан пост

Можеш да тестваш Dorgem и/или Fwink. Не са обновявани скоро, а първата е официално изоставена, но поне са безплатни.

Много благодаря. Не съм сигурен,че ще ги пробвам. Последните проблеми които ми създаде WebcamXP ме карат да не рискувам.Въпросната програма ми прецака видеообработващата програма. Разбрах обаче ,че тя е причината чак след като принсталирах видео програмата, и 5 часа се рових из компютъра. След като е махнах всичко си дойде на място. Все пак още един път благодаря. :yes:

Сподели другаде

• 1 year later...
Аз да добавя че ако сте с рутер трябва да вкарате IP на рутера не на доставчика, доста си бъсках главата до като го разбера , независимо че програмата изписва IP на доставчика
Сподели другаде

Аз да добавя че ако сте с рутер трябва да вкарате IP на рутера не на доставчика, доста си бъсках главата до като го разбера , независимо че програмата изписва IP на доставчика

Не си много прав. Зависи как искаш да ползваш камерата. Ако искаш локално, имаш локанел адрес, чрез който можеш да я гледаш. Ако обаче искаш външен ти трябва доставчика да ти осигурява реален адрес и да направиш някои настройки на рутера за да може да те виждат извън локалната мрежа.

Сподели другаде

• 1 year later...

Не си много прав. Зависи как искаш да ползваш камерата. Ако искаш локално, имаш локанел адрес, чрез който можеш да я гледаш. Ако обаче искаш външен ти трябва доставчика да ти осигурява реален адрес и да направиш някои настройки на рутера за да може да те виждат извън локалната мрежа.

какви са тези настройки можеш ли да покажеш.
Сподели другаде