vesodimov Публикувано Февруари 26, 2008 Report Share Публикувано Февруари 26, 2008 Ще бъда благодарен, ако споделите и препоръчате място за почивка на планина през лятото. Става въпрос за две семейства с деца. Хубаво би било до почивната станция / примерно / да има басейн. А ако дадете и снимки - цена нямате .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pishtik Публикувано Февруари 27, 2008 Report Share Публикувано Февруари 27, 2008 Веднага препоръчвам Чифлика,Троянско,по точно 16 км югозападно от Троян,в посока Шипково.Не е много оживено все още,няма кой знае колко хотели и няма нищо общо с навалицата по морето например.Вечер се чува само рекичката,която шуми срещу хотела.Има басейн,един голям и почти всеки хотел има басейн,по малки разбира се.Пропуснах да спомена,че басейните са с топла,минерална вода.Ходили сме лятото,през август и пролетта през април.Лятото е повече от подходящо за деца,нашите не излизаха от водата,а през пролетта,без деца бяхме и се къпахме в басейна,а времето беше-слънчево,дъжд валя и като си тръгвахме заваля и сняг,но ние не пропуснахме и това преживяване да се окъпем,когато вали сняг.Препоръчвам горещо.Ще покажа и малко снимки,но малко по късно.Ето и обещанотоХотел ДиваТова е хотел "Дива",наша снимка,а на сайта има още,там обаче много са си вдигнали цените,сега го забелязах Хотел Дива Тук е малко по човешко,откъм цени,но все пак аз съм ходила преди 2 години и може и там да ме изненадатХотел ЧифликаХотел Чифлика Има и възможност да отседнете в селото на квартира,наши приятели така направиха,но малко по далече е,но все пак човек си преценява според възможностите.Има и някакви бунгала,но не съм се интересувалаТук и тук има още информация,дано съм била полезна,успех в избора Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaj_551 Публикувано Февруари 24, 2009 Report Share Публикувано Февруари 24, 2009 Бих ти препоръчал Рибарица, там е невероятно красиво, пожелавам на всеки да посети това райско кътче. Ходили сме само веднъж, но много ми се иска да повторя. Не можахме да огледаме много добре, но все пак успяхме да направим една кратка разходка докато си търсихме хотел. Който иска да отиде там да си резервира хотел поне седмица по -рано. Можеш да разгледаш на тази страница хотели в Рибарица Ние в крайна сметка спахме в една къща, която намерихме съвсем случайно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simeon_petrov Публикувано Юли 17, 2021 Report Share Публикувано Юли 17, 2021 Аз препоръчвам Вършец.Малко позабравен курорт от близкото минало. Има богата история и много места, където да се разходи човек.Забележителности в околоността (освен минералната вода) са:Иванчова полянаРайски кътхижа Бялата водавръх КомКлисурски манастирвръх Тодорини куклиприроден парк Врачански балканЛакатнишки скалипещера Леденикакрепост Кастра ад Монтанезиумместност Водопада в кв. Заноженеместност Зелени дели още много други, за които местните с удоволствие биха разказали.Хубавото в случая е, че освен висококатегорийни хотели като СПА хотел АТА, балнео хотел Медикус и хотел Съни гардън, в града (и около него) има множество къщи за гости, където да отидете с по-голяма компания и да се забавлявате без да се притеснявате, че някой ще ви обезпокои. Аз лично, когато бях на почивка там преди 2 месеца се възползвах от удобствата на къща за гости Тушеви, която се намира на 5 км от Вършец. Семейството беше дружелюбно, а къщата разполагаше със закрито барбекю и басейн, от които се възползвахме, когато с жената и едно приятелско семейство се изморихме да обикаляме наоколо.Определено препоръчвам, ако търсите спокойствие и място, където да сте си само вие. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост