nikolan Публикувано Февруари 24, 2008 Report Share Публикувано Февруари 24, 2008 Как да инсталирам visual studio ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Февруари 25, 2008 Report Share Публикувано Февруари 25, 2008 Слагаш диска, стартира съветникът, пита те за серийния номер и next, next... finish Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolan Публикувано Февруари 25, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 25, 2008 аз имам три диска и ми казаха да слагам първи трети първи втори, но не ставаоткъде да си го изтегля като сложа първия диск и ми се появяват 4 стъпки започва инсталиране и не ми приема повече дисковете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Февруари 25, 2008 Report Share Публикувано Февруари 25, 2008 Направи скрийн шот на четирите стъпки и ги качи :> Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Cheers Публикувано Февруари 25, 2008 Report Share Публикувано Февруари 25, 2008 Kрaтка инструкция за инсталация на Visual Studio .NET 2003:Трябва да имаш администраторски права за инсталиране на Visual Studio. Операционна система и необходими програми: Windows 2000 SP3 или Windows XP и Internet Explorer 6.Инсталация:1. Пусни обновяване на операционната система.2. Постави Disk 1-Setup дава възможности: - Избираш 1 – (windows component update). Използваш Windows Prerequisites CD (които са: .NET Framework 1.1, Visual J# Redistributable, Internet Explorer 6.0 SP1 или по-нов и IIS).-Tрябва да има автоматичен рестарт -Отново Disk 1 - Избираш 2 – Visual Studio.Net и поставяш дисковете, които ти поиска инсталатора.-Рестарт след Disk 2-Инсталираш MSDN Library от трите диска. Това си спомням, дано не съм забравил как ставаше.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост