Evertom Публикувано Февруари 27, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 27, 2008 Ми същата си е като преди, когато бях с другата видеокарта.Възможно ли е да ми е прецакана новата видеокарта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Февруари 28, 2008 Report Share Публикувано Февруари 28, 2008 Опита ли варианта да си пуснеш играта, но не в интернет/мрежа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evertom Публикувано Февруари 28, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 28, 2008 Ми не мога да разбера какво става,неска пак пробвах в мрежа да играя и не сечеше грам.Явно нещо в нета ми е проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Февруари 28, 2008 Report Share Публикувано Февруари 28, 2008 Това се опитвах да ти кажа вече втори ден. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evertom Публикувано Февруари 28, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 28, 2008 Еми аз си мислех че нещо от компа не е наред защото преди си играех без проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgeveso Публикувано Декември 20, 2011 Report Share Публикувано Декември 20, 2011 Здравейте на всичкиАз съм със следния проблем- компа ми е малко старичък и с вградена видео карта изнамерих си външна която не е кой знае какво но все пак е външна ( S3 Trio64V2DX ) не знам колко ще ми помогне но когато я сложа и пусна компа показва ми само началото тоест когато трябва да натисна F1 и след това само по звука разбирам че се стартира и се налага да сменям на вградената за да имам картинаТа въпросът ми е да не би да трябва да вляза в биоса или от някаде да се ивбира коя видео карта да ползване съм много на ти с информатиката за това ще съм ви абсолиютно благодарен ако ми напишете какво точно и каде да го търя със XP съм ако е от значение ето ви линк от преди година на съчия комп от тогава насам само харда съм овеличил и процесора ми е на 2.4 нядавам се да сте ме разбрали и да ми помогнете Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост