BeatDown_Barbie Публикувано Февруари 23, 2008 Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 Здравейте!! Имам малък проблем с таскбар-а Снощи незнам какво точно направих, обаче таскбара-а ми се завъртя на ляво Ии сега незнам как да го оправя Ако някой може да ми хелпппп :'( Благодаря предварително!! Извинявам се ако темата не е в подходящия раздел Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2008 Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 Как така се завъртя? Ще може ли скрийншот (снимка)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BeatDown_Barbie Публикувано Февруари 23, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 Как така се завъртя? Ще може ли скрийншот (снимка)? ам току-що го оправих Еми някак си беше отишъл в ляво на монитора чесно казано не си спомням какво съм правила за да стигна до там. А сега, буквално преди 5 мин. натиснах го с мишката ии го дръпнах на долу и то се оправи К'ва съм шматка Съжелявам за темата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост