anton Публикувано Февруари 23, 2008 Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 Какво ще кажете за този монитор добре ли е отношението цена-качество и добра марка ли е изобщо. Ако не то бихте ли ме насочили към добър монитор цена-качество, като ми дадете ако е възможно примерната цена. Монитора ще се използва за филми, интернет и игри.Предварително ви благодаря. ПС Какво представлява тази резолюция- 1440 x 900 какви са и недостатъците, чувал съм че има такива. Пък и цената им е по-евтина ?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
H20 Публикувано Февруари 23, 2008 Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 Кажи, какви парички си заделил, ние сега боб ли трябва да хвърляме?Добро е мониторчето, но тези широките не са много подходящи за игра, често се случва цветовете да се размазват, особенно при по-новите игри!Като ни кажеш, колко пари си събрал, може и да предложим нещо по-добро! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anton Публикувано Февруари 23, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 Парите да не са много в рамките на 360-380 лв. за 19 инчов.А за тези NEC какво ви е мнението , да не са от типа на MAG, защото ги гледах в една фирма за компютри не е от търговска верига. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2008 Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 Лично аз не бих припарил до нищо на NEC. Според мен да се насочиш към Samsung или LG. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anton Публикувано Март 2, 2008 Author Report Share Публикувано Март 2, 2008 Здравейте пак,Спрял съм се на тези два монитора с почти еднаква цена (380 - 390лв.) бихте ли ми помогнали с избора. Направил съм характеристиките на word документ.Интересува ме DVI интерфейсът (20 инчовият няма), дали ще даде някакъв осезаемо различие в картината.Но пък 20`` е с пикселно разтояние 0.258 докато този 19`` е с 0.294 И ще ми е много полезно да чуя мненията ви, в краина сметка кой е по-добрият.PH_200VW8FB.docPH_190S8FS.doc Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост