dimitar_f Публикувано Февруари 23, 2008 Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 (Редактиран) Преди време мой познат ми даде програмата Corel Gallery 2, но CD-то се амортизира и сега не може да се чете. Опитах се да намеря програмата в Net-та, но не успях. Някой може ли да ми помогне с информация от къде да си я набавя? Може да ми пишете на xxxxxxxxxx.Благодаря на отзивчивите!P.S. Не държа да е специално версия 2, може и по-нова, ако има. Тази версия е поне на 8-9 години. Редактиран Март 11, 2008 от Tragedy Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2008 Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 1. Това е форум и ако ще ти се отговори, ще се направи тук.2. Не мисля, че въобще има демо версия на Corel Gallery, ако още съществува и се казва така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_f Публикувано Февруари 23, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 Не си спомням да съм говорил за "Demo"!?!?!А всеки сам си си прави избора - дали да пише на e-mail или публикува във форум. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2008 Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 Пълната версия на програмата най-вероятно ще можеш да си закупиш (или да получиш информация как да го направиш) от българския дистрибутор на програмата. Такива според гугъл са Акт Софт и ITC Consult. Това при положение, че още се предлага това, което търсиш. Алтернативен вариант е eBay. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост