coojoe_213 Публикувано Февруари 22, 2008 Report Share Публикувано Февруари 22, 2008 Четох днес една обява, за хапчета за кола,че се продават (6лв/бр.) и ми стана смешно. Кажете някой някога ползвал ли е подобна глупост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Февруари 22, 2008 Report Share Публикувано Февруари 22, 2008 В Америка едно хапче струва около 2 $, реално така има голяма възвръщаемост, но тук при цена 6 лева и да спестиш 2 литра, които ти струват 4.50 приблизително...Иначе хората казват, че вършат известна работа... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Февруари 24, 2008 Report Share Публикувано Февруари 24, 2008 Струва си да се ползват от време на време, ако джиткаш изграда определено няма файда, но ако навърташ доста километри, тогава определено има файда... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Февруари 25, 2008 Report Share Публикувано Февруари 25, 2008 Мен от Kanex.bg ме зарибяват от много отдавна. По принцип съм ползвал преди на една кола добавка за дизелово гориво и имаше доста осезаем ефект. Палеше много по-лесно, ускоряваше по-добре, пушеше по-малко. Като разход горе-долу си беше същото. За тези таблетки предполагам, че има ефект, но наистина за града - едва ли ще е сериозен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 29, 2008 Report Share Публикувано Февруари 29, 2008 Интересна работа. Дадоха ми такива хапчета от клуба на Волво и ги пробвах с колата като изрично проверих дали ще гори по-малко, дали ще ми чупи врата при потегляне и т.н., но не усетих особено голям ефект, ако не и никакъв. Може да не действат добре на новите коли или не знам. Иначе пробвах колата и в града и извън, и нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Март 1, 2008 Author Report Share Публикувано Март 1, 2008 Интересна работа. Дадоха ми такива хапчета от клуба на Волво и ги пробвах с колата като изрично проверих дали ще гори по-малко, дали ще ми чупи врата при потегляне и т.н., но не усетих особено голям ефект, ако не и никакъв. Може да не действат добре на новите коли или не знам. Иначе пробвах колата и в града и извън, и нищо.Да много си прав, едвали тези хапове са за новите коли. Твоето Волво е доста добро, но в изтерес на истината пък и аз може би не съм прав като казвам, че не са за нови коли, тъй като в youtube, гледахнякъде където точно на някаква хубава кола го тестваха. Но сте думи, едва ли си струва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Liverpool Публикувано Март 4, 2008 Report Share Публикувано Март 4, 2008 Tе първа ще се измислят такива джунджорийки с оглед поскъпването. Не съм пробвал на мойта кола това и не бих, пък и гледам няма много файда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост