Jump to content

Какво мислите за хапчетата за автомобил

coojoe_213

Препоръчан пост

В Америка едно хапче струва около 2 $, реално така има голяма възвръщаемост, но тук при цена 6 лева и да спестиш 2 литра, които ти струват 4.50 приблизително...

Иначе хората казват, че вършат известна работа... :)

Сподели другаде

Струва си да се ползват от време на време, ако джиткаш изграда определено няма файда, но ако навърташ доста километри, тогава определено има файда...
Сподели другаде

Мен от Kanex.bg ме зарибяват от много отдавна. По принцип съм ползвал преди на една кола добавка за дизелово гориво и имаше доста осезаем ефект. Палеше много по-лесно, ускоряваше по-добре, пушеше по-малко. Като разход горе-долу си беше същото. За тези таблетки предполагам, че има ефект, но наистина за града - едва ли ще е сериозен.
Сподели другаде

Интересна работа. Дадоха ми такива хапчета от клуба на Волво и ги пробвах с колата като изрично проверих дали ще гори по-малко, дали ще ми чупи врата при потегляне и т.н., но не усетих особено голям ефект, ако не и никакъв. Може да не действат добре на новите коли или не знам. Иначе пробвах колата и в града и извън, и нищо.
Сподели другаде

Интересна работа. Дадоха ми такива хапчета от клуба на Волво и ги пробвах с колата като изрично проверих дали ще гори по-малко, дали ще ми чупи врата при потегляне и т.н., но не усетих особено голям ефект, ако не и никакъв. Може да не действат добре на новите коли или не знам. Иначе пробвах колата и в града и извън, и нищо.

Да много си прав, едвали тези хапове са за новите коли. Твоето Волво е доста добро, но в изтерес на истината пък и аз може би не съм прав като казвам, че не са за нови коли, тъй като в youtube, гледахнякъде където точно на някаква хубава кола го тестваха. Но сте думи, едва ли си струва.

Сподели другаде