Jump to content

Проблем със звука

Препоръчан пост

здравей те моля не ми изтривай те темата защото аз на вас се надявам да ми помогнете

както по рано отбелязах при записването на ДВД

едните видео клипове от телефон станаха както трябва и от всякъде се възпроизвеждаха .а другия ДВД

диск със записи от камера на плеара нямат звук

по -разпитах тук там и разбрах .че трябва да обработя файловете от камерата с някакве програми ЗА ТОВА .НО НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ РАЗБРАХ НЕ РАЗБРАХ И КАКВИ ТРЯБВА ДА СТАНАТ ФАИЛОВЕТЕ

моля обяснете ми.защо трябва да обработвам тези файлове като картината се възпроизвежда на плеара .но без звук .а на компютъра всичко е на ред

Сподели другаде

Не е ясно, че по-рано си отбелязвал(а), защото отбеляза в друга тема. Останалите потребители не могат да знаят всичко наизуст.

Ще е хубаво да обясниш ситуацията подробно, точно и ясно. В противен случай не можеш да очакваш адекватна помощ.

Сподели другаде

здравей те.

какво стана всъшност

купих ДВД-R и записах видео клипове от телефон,всичко стана както ви е описанието за запис и навсякъде се четеше

втори път записах,но на ДВД-RW ЗАПИСИ ОТ КАМЕРА,но на плеара,които е купен миналата година не излиза звук,а на компютъра всичко се чете

сравних двата вида файлове и не открих никаква разлика в обозначенията отпред -иконките,единствената разлика беше в наименованията на папките при прехвърленето ,тези от телефона имаха име VIDEO_TS .а тези от камерата бяха със име датата на прехвърляне от камерата на ПК ,направих еднакви имена ,проверих презапизваемия диск,но се получава едно и също тези от камерата записи нямат звук от плеара,проверих и звука на телевизора-няма проблем,

след това питах тук там и оринтировачно ми казаха ,че файловете от камерата-която е нова-трябва да се обработят с програма двд пик или нещо подобно-но какво всъщност трябва да очаквам от тези програми за обработка на файлове и коя програма да търся, и защо само звук нямам

Сподели другаде

Това, че ти се струват еднакви не значи че е така. Много се съмнявам да са еднакви след като едните са в ДВД структура ( тези които са VIDEO_TS ) а другите с час и дата , кой знае какъв формат. Свали си VideoInspector с която ще имаш пълна информация за файловете и ще видиш, че не са еднакви.
Сподели другаде

ЗДРАВЕЙТЕ, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ

,НО ТОВА Е СЛОЖНО ЗА МОЙТА ГЛАВИЧКА,

НЯМАЛИ НЕЩО ПО-ЕЛЕМЕНТАРНО

някоя програмка която да ми вземе файловете да ги преработи и аз да си ги запиша на ДВД-RW

благодаря предварително

Сподели другаде