coojoe_213 Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Здравейте. Дял ''Е'', който е 27гб, показва, че няма място като реша да копирам един фаил около 5гб, а в същото време имам 19.8гб свободно. Как може да се коригира този проблем? Файловата система на дяла е FAT 32. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anni Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 FAT не поддържа файлове, по-големи от 4 GB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Файловата система на дяла е FAT 32.Това е проблема, на FAT 32 не може да се поставят файлове файлове по-големи от 4 ГБ.Полезен линк: http://support.microsoft.com/kb/307881 има и обяснение и по форума, за конвертираш до NTFS. Командата за конвертиранеconvert c: /fs:ntfsКато "c" е буквата на дяла. Пояснявам при тази команда не губиш НИКАКВА информация от дяла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Февруари 21, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Мерси много. Може ли да го направя да стане NTFS Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Това е проблема, на FAT 32 не може да се поставят файлове файлове по-големи от 4 ГБ.Полезен линк: http://support.microsoft.com/kb/307881 има и обяснение и по форума, за конвертираш до NTFS. Командата за конвертиране Като "c" е буквата на дяла. Пояснявам при тази команда не губиш НИКАКВА информация от дяла....освен ако не премигне тока.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Февруари 21, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Хе-хе!!! Стана, благодаря ви много . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Хе-хе!!! Стана, благодаря ви много . Аз пак да си кажа, кой не търси по форума :Р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Февруари 22, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 22, 2008 Аз пак да си кажа, кой не търси по форума :РА кажи ми за да знам, как точно мога да намеря по тази тема, това което търся в форума.?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 25, 2008 Report Share Публикувано Февруари 25, 2008 А кажи ми за да знам, как точно мога да намеря по тази тема, това което търся в форума.??Форума си има търсачка, за съжаление с такива ключови думи, с тая търсачка малко трудно да намериш сходни теми.Затова идва на помощ и чичко гъгъл: Клик Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост